Skip to main content
Kokossuppe

Kokossuppe

med søde kartofler, kidneybønner og forårsløg

4.2
(1,5 t)

Når vinteren lurer udenfor, er en lækker suppe en god måde at få varmen på. I aften laver vi en suppe med masser af spændende ingredienser. Kokossuppe med søde kartofler, kidneybønner, kokosmælk, hvidløg og forårsløg.

Tags:
Under 650 kcal
Hurtig
Vegetarisk

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid
SværhedsgradMedium
Antal portioner

200 ml

Kokosmælk

1 pakke

Kidneybønner

450 g

Sød kartoffel

4 g

Bouillon

1 stk

Peberfrugt

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Forårsløg

4 g

Panamad

1 stk

Lime, økologisk

1 pakke

Hakkede tomater

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Vand (trin 4)

Kalorier (kcal)558.2 kcal
Energi (kJ)2335.6 kJ
Fedt19.6 g
Mættet fedt16.2 g
Kulhydrat67 g
Sukker19.1 g
Kostfibre18.3 g
Protein16.3 g
Salt2.3 g
Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag søde kartofler
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær sød kartoffel (uskrællet) i 2 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 20-25 min.

Forbered råvarer
2

Snit forårsløg fint. Pres eller hak hvidløg fint. Skær peberfrugt i 2 cm tern. Skyl kidneybønner under koldt vand* i en si. Skær lime i både.

Steg grøntsager
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg halvdelen af forårsløg i 2-3 min. Tilsæt peberfrugt, og steg videre under omrøring i 4-5 min. Tilsæt hvidløg og Panamad, og steg i yderligere 30 sek. Tilsæt kidneybønner og hakkede tomater, og rør rundt.

Lad simre
4

Tilsæt vand* [1,5 dl | 3 dl], kokosmælk og grøntsagsbouillon. Bring i kog, og lad simre på midde varme i 10-12 min.

Krydr suppe
5

Tilsæt et stort skvæt limesaft, og krydr med et nip salt* og peber*.

Server
6

Anret kokossuppe i dybe tallerkener. Top med søde kartofler. Drys med resterende forårsløg.