Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
Cremet kokossuppe
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet kokossuppe

Cremet kokossuppe

med søde kartofler og stegte kidneybønner

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i Hjælpecenter.

Når vinteren lurer udenfor, er en velsmagende suppe en god måde at få varmen på. I aften laver vi en suppe med masser af spændende ingredienser. Kokossuppe med forårsløg, peberfrugt, kidneybønner, kokosmælk, hvidløg og masser af skønne krydderier. Vi serverer vores suppe med sprøde kartoffelbåde, lavede af søde kartofler.

Tags:
Plant-based
Under 650 kcal
Hvedefri
Vegetarisk
Mælkefri
Klimavenlig
Klimavenlig
Allergener:
Selleri
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Kidneybønner

4 g

Panamad

200 ml

Kokosmælk

450 g

Sød kartoffel

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

1 stk

Peberfrugt

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Forårsløg

1 stk

Lime

½ pakke

Hakkede tomater

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1.5 dl

Vand (trin 4)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2514 kJ
Kalorier (kcal)601 kcal
Fedt28.2 g
Mættet fedt17.4 g
Kulhydrat60.1 g
Sukker14.7 g
Protein14.8 g
Salt3.5 g

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag søde kartofler
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. 

Skær sød kartoffel (uskrællet) i 2 cm tern. 

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 20-30 min, indtil bløde.

Forbered råvarer
2

Imens, snit forårsløg fint. 

Pres eller hak hvidløg fint.

Skær peberfrugt i 2 cm tern.

Skyl kidneybønner under koldt vand i en si.

Skær lime i både.

Steg grøntsager
3

Opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Steg forårsløg og peberfrugt i 4-5 min, indtil bløde.

Tilsæt hvidløg, Panamad og Ay Cajun-ba og steg i 30 sek. 

 

Lav suppe
4

Tilsæt kidneybønner og hakkede tomater [½ pakke, 2P], vand [1,5 dl | 3 dl], kokosmælk og grøntsagsbouillon.

Bring i kog, og lad simre på middel varme i 10-12 min, indtil let tyknet.

Krydr suppe
5

Tilsæt et stort skvæt limesaft, og krydr med et nip salt og peber.

Server
6

Anret kokossuppe i dybe tallerkener. 

Top med søde kartofler.