Cremet ricotta- og spinattortelloni
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet ricotta- og spinattortelloni

Cremet ricotta- og spinattortelloni

med stegt champignon og persille-pangrattato

Pasta, svampe og flødesauce er en fantastisk kombination, som hurtigt vil stile sulten. Vi laver en vidunderlig sauce med fløde, sojasauce, hvidløg og røget paprika, og tilsætter derefter tortelloni og frisk spinat. Vi topper med en smuk og sprød persille-pangrattato, og så er maden færdig.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Selleri
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Røget paprika

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

30 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 pose

Bredbladet persille

1 pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

1 stk

Hvidløgsfed

200 g

Champignon

300 g

Tortelloni m. ricotta og spinat

(Indeholder Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde Bløddyr, Selleri, Nødder, Fisk, Krebsdyr, Sennep, Soja)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3296 kJ
Kalorier (kcal)788 kcal
Fedt42.5 g
Mættet fedt20.7 g
Kulhydrat99 g
Sukker13.5 g
Protein37.8 g
Salt3.9 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Steg panko
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg panko i 3-4 min, eller indtil gylden og sprød.

Krydr med salt og peber, og overfør til en lille skål. 

Kog pasta
2

Imens, kog pasta i 1-2 min, eller indtil ‘al dente'. 

Gem en smule pastavand [2 dl | 4 dl], og hæld resten fra.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Steg svampe
3

Skær svampe i tynde skiver.

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg svampe i 3-4 min, eller indtil brunet.

Krydr med salt og peber. 

Lav sauce
4

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Tilsæt hvidløg og røget paprika til stegepanden, og steg i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt madlavningsfløde, grøntsagsbouillon, sojasauce [1/2 pakke, 2P] og pastavand [1 dl | 2 dl], sænk til middel varme, og lad simre i 2-3 min, eller indtil tyknet.

Tilsæt spinat og pasta
5

Hak persille groft. 

Vend persille i skålen med panko.

Skyl spinat. 

Tilsæt spinat og pasta til stegepanden med sauce, vend sammen, og smag til med salt og peber. 

TIP: Tilsæt et ekstra skvæt pastavand, hvis saucen virker tør.

Server
6

Anret tortelloni i dybe tallerkener. 

Top med persille-pangrattato.