
Er I blevet trætte af klassikeren spaghetti med kødsauce? Så vil vi gerne hjælpe med et spændende alternativ. I aften laver vi en fantastisk tomatsauce med peberfrugt, hvidløg, chili, spinat, fløde, ost og cajunkrydderier. Vi blander spaghetti i saucen, og topper med sprødstegt chorizo, rosmarin-pangrattato og revet ost.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
½ g
Chiliflager
2 stk
Hvidløgsfed
½ stk
Rosmarin
12.5 g
Panko
(Indeholder: Gluten, Hvede)
180 g
Chorizo, ternet
(Indeholder: Mælk)
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder: Mælk)
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder: Sulfitter)
180 g
Spaghetti
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)
40 g
Finrevet ost
(Indeholder: Mælk, Æg)
35 g
Tomatpuré
2 stk
Peberfrugt
60 g
Spinat
1 dl
Gemt pastavand
½ spsk
Olie til pangrattato
¼ tsk
Salt til pangrattato
1 spsk
Olie til sauce
½ tsk
Salt til sauce

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Imens, hak rosmarin groft.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg rosmarin i 1 min, eller indtil velduftende. Tilsæt panko, og steg videre i 3-4 min, eller indtil gylden og sprød.
Krydr med salt og et nip peber, og overfør til en lille skål.

Skær peberfrugt i 1 cm strimler.
Skyl spinat.
Pres eller hak hvidløg fint.

Opvarm en smule olivenolie i en samme stegepande på middelhøj varme.
Steg chorizo i 5-7 min, eller indtil gennemstegt.
Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Imens, opvarm olivenolie i en anden stor stegepande på middelhøj varme.
Steg peberfrugt i 2-3 min. Tilsæt hvidløg, Ay Cajun-ba, chiliflager og tomatpuré, og steg videre i 1 min, eller indtil velduftende. Tilsæt madlavningsfløde, pastavand, salt og et nip peber, og lad simre i 2-3 min, eller indtil tyknet.
Tilsæt pasta, spinat og halvdelen af finrevet ost, og vend sammen.
TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis pastaen virker tør.

Anret pasta i dybe tallerkener.
Top med chorizo, rosmarin-pangrattato og resterende finrevet ost.