Skip to main content
Chorizo-spaghetti i cajunsauce
Chorizo-spaghetti i cajunsauce

Chorizo-spaghetti i cajunsauce

med peberfrugt og rosmarin-pangrattato

Er I blevet trætte af klassikeren spaghetti med kødsauce? Så vil vi gerne hjælpe med et spændende alternativ. I aften laver vi en fantastisk tomatsauce med peberfrugt, hvidløg, chili, spinat, fløde, ost og cajunkrydderier. Vi blander spaghetti i saucen, og topper med sprødstegt chorizo, rosmarin-pangrattato og revet ost.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Sulfitter
Æg

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

½ g

Chiliflager

2 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Rosmarin

12.5 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede)

180 g

Chorizo, ternet

(Indeholder: Mælk)

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder: Mælk)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder: Sulfitter)

180 g

Spaghetti

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)

40 g

Finrevet ost

(Indeholder: Mælk, Æg)

35 g

Tomatpuré

2 stk

Peberfrugt

60 g

Spinat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 dl

Gemt pastavand

½ spsk

Olie til pangrattato

¼ tsk

Salt til pangrattato

1 spsk

Olie til sauce

½ tsk

Salt til sauce

Næringsindhold

Energi (kJ)4766 kJ
Kalorier (kcal)1139 kcal
Fedt64 g
Mættet fedt30.6 g
Kulhydrat92.4 g
Sukker19.5 g
Kostfibre7.8 g
Protein45.4 g
Salt5.3 g
Potassium538.2 mg
Calcium18 mg
Iron0.7 mg

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'.

Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Lav pangrattato
2

Imens, hak rosmarin groft.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg rosmarin i 1 min, eller indtil velduftende. Tilsæt panko, og steg videre i 3-4 min, eller indtil gylden og sprød.

Krydr med salt og et nip peber, og overfør til en lille skål.

Forbered råvarer
3

Skær peberfrugt i 1 cm strimler.

Skyl spinat.

Pres eller hak hvidløg fint.

Steg chorizo
4

Opvarm en smule olivenolie i en samme stegepande på middelhøj varme.

Steg chorizo i 5-7 min, eller indtil gennemstegt.

Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Lav cajunsauce
5

Imens, opvarm olivenolie i en anden stor stegepande på middelhøj varme.

Steg peberfrugt i 2-3 min. Tilsæt hvidløg, Ay Cajun-ba, chiliflager og tomatpuré, og steg videre i 1 min, eller indtil velduftende. Tilsæt madlavningsfløde, pastavand, salt og et nip peber, og lad simre i 2-3 min, eller indtil tyknet.

Tilsæt pasta, spinat og halvdelen af fin​​revet ost, og vend sammen.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis pastaen virker tør.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener.

Top med chorizo, rosmarin-pangrattato og resterende finrevet ost.