HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconCentralamerikansk Oksekødsbowl
topBanner
Centralamerikansk oksekødsbowl

Centralamerikansk oksekødsbowl

med let tomatsalat og smagfuld BBQ-mayonnaise

I aften byder vi på en farverig opskrift med masser af spændende smagsoplevelser. Vi laver centralamerikansk oksekødsbowl med hvidløg, majs og lækre krydderier. Vi serverer vores bowl med luftige ris, en let tomatsalsa med agurk, velsmagende BBQ mayo og frisk koriander.

Tags:Hurtig
Allergener:ægsennepsulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

150 g

Basmatiris

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Agurk

1 stk

Tomat

250 g

Hakket oksekød

4 g

Panamad

150 g

Majs

½ dåse

Tomatpuré

50 g

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

30 g

BBQ-sauce

(Indeholdersennep, sulfitter)

1 pose

Koriander

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 3)

½ dl

Vand (trin 4)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)828 kcal
Energi (kJ)3465 kJ
Fedt40.2 g
Mættet fedt8.2 g
Kulhydrat81.77 g
Sukker14.3 g
Protein35.37 g
Salt5.8 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring vand* [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris og salt* [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet. TIP: Fjern ikke låget!

2

Pres eller hak hvidløg fint. Hæld væde fra majs. Hak agurk groft. Skær tomat i 2 cm tern. Bland agurk og tomat i en mellemstor skål, og krydr med et nip salt* og peber*. TIP: Tilsæt en smule olivenolie.

3

Opvarm olivenolie* [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Tilsæt oksekød, salt* [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber*, og steg i 4-5 min, eller indtil brunet. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

4

Tilsæt hvidløg, majs, Panamad, tomatpuré [½ dåse, 2P] og vand* [½ dl | 1 dl], og steg videre i 2 min.

5

Bland mayonnaise og BBQ-sauce [½ pakke, 2P] i en lille skål. Hak koriander groft.

6

Anret ris i dybe tallerkener. Top med oksekød, tomatsalat og BBQ-mayonnaise. Drys med koriander.