Pift aftensmaden op med vores Caribisk gryde med gris med krydret kokosmælksauce serveret med luftige jasminris og en mangosalat med chili, lime og koriander. En ret spækket med krydrede, friske og levende smage, der helt sikkert lyser op omkring middagsbordet!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Jasminris
300 g
Svinekamfilet
4 g
Panamad
4 g
Kyllingebouillon
1 dåse
Tomatpuré
125 ml
Kokosmælk
1 stk
Mango
2 stk
Gulerod
½ stk
Rødløg
1 pose
Koriander
1 g
Chiliflager
1 stk
Lime
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
1 spsk
Olie til stegning
2 dl
Vand til gryderet
¼ tsk
Salt til gryderet
¼ tsk
Salt til salat
Bring vand i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Imens, skær svinekød i 2 cm stykker.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på høj varme.
Steg svinekød i 2-3 min, eller indtil brunet.
Tilsæt Panamad, tomatpuré, kokosmælk, vand, kyllingebouillon, halvdelen af chiliflager, salt og et nip peber til stegepanden.
Sænk til middel varme, og lad simre i 2-3 min, eller indtil saucen er tyknet og kødet er gennemstegt.
TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad. - Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.
Imens, skær rødløg i tynde, halve skiver.
Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.
Skræl mango, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 1 cm tern.
Hak koriander fint.
Halver lime.
Bland gulerod, rødløg, mango, koriander, et stort skvæt limesaft, resterende chiliflager, salt og et nip peber i en stor skål.
TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Anret gryderet og ris i skåle.
Server med mangosalat.