Caribisk svinekødsgryde
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Caribisk svinekødsgryde

Caribisk svinekødsgryde

med jasminris og mango-chilisalat

Pift aftensmaden op med vores Caribisk gryde med gris med krydret kokosmælksauce serveret med luftige jasminris og en mangosalat med chili, lime og koriander. En ret spækket med krydrede, friske og levende smage, der helt sikkert lyser op omkring middagsbordet!

Tags:
Hurtig

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Jasminris

300 g

Svinekamfilet

4 g

Panamad

4 g

Kyllingebouillon

1 dåse

Tomatpuré

125 ml

Kokosmælk

1 stk

Mango

2 stk

Gulerod

½ stk

Rødløg

1 pose

Koriander

1 g

Chiliflager

1 stk

Lime

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

1 spsk

Olie til stegning

2 dl

Vand til gryderet

¼ tsk

Salt til gryderet

¼ tsk

Salt til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3316 kJ
Kalorier (kcal)793 kcal
Fedt26.3 g
Mættet fedt13.3 g
Kulhydrat98.5 g
Sukker30.9 g
Protein39.6 g
Salt4.9 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Steg kød
2

Imens, skær svinekød i 2 cm stykker.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på høj varme.

Steg svinekød i 2-3 min, eller indtil brunet.

Lav sauce
3

Tilsæt Panamad, tomatpuré, kokosmælk, vand, kyllingebouillon, halvdelen af chiliflager, salt og et nip peber til stegepanden.

Sænk til middel varme, og lad simre i 2-3 min, eller indtil saucen er tyknet og kødet er gennemstegt.

TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad. - Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt. 

Forbered grøntsager
4

Imens, skær rødløg i tynde, halve skiver.

Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.

Skræl mango, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 1 cm tern.

Hak koriander fint.

Halver lime.

Lav salat
5

Bland gulerod, rødløg, mango, koriander, et stort skvæt limesaft, resterende chiliflager, salt og et nip peber i en stor skål.

TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Server
6

Anret gryderet og ris i skåle.

Server med mangosalat.