Inspireret af Toscanas bølgende bakker indfanger vores Caprese-ciabatta med chorizo og mozzarella essensen af rustik italiensk madlavning. Med friske ingredienser og dristige smag er dette et måltid, der vil transportere dig direkte ind til hjertet af Italien.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
500 g
Kartofler
40 g
Finrevet ost
(Indeholder: Mælk, Æg)
120 g
Chorizo, ternet
(Indeholder: Mælk)
125 g
Cherrytomater
24 ml
Balsamico
(Indeholder: Sulfitter)
1 stk
Zucchini
125 g
Mozzarella
(Indeholder: Mælk)
250 g
Ciabatta
(Indeholder: Hvede, Byg, Gluten Kan indeholde spor af: Sesam)
1 stk
Basilikum
1 stk
Hvidløgsfed
40 g
Rucola
60 g
Calabresepesto
25 g
Mayonnaise
(Indeholder: Æg, Sennep)
70 g
Kalamataoliven
½ tsk
Salt til kartofler
1 spsk
Olie til stegning
1 spsk
Vand til glaze
½ tsk
Sukker til glaze
¼ tsk
Salt til glaze
3 spsk
Olie til pesto
¼ tsk
Salt til pesto
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Top fritter med halvdelen af finrevet ost, når de har 5 min tilbage.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg chorizo i 5-7 min, eller indtil gennemstegt.
Overfør til en tallerken med køkkenrulle.
Imens, skræl zucchini til lange, tynde bånd.
Opvarm samme stegepande på middelhøj varme.
Steg cherrytomater i 3-4 min, eller indtil bløde.
Tilsæt balsamico, vand, sukker, salt og et nip peber, og steg videre i 1 min, eller indtil let tyknet.
Overfør til en mellemstor skål.
Imens, skyl rucola.
Opvarm samme stegepande på middelhøj varme.
Steg zucchini i 1-2 min, eller indtil let bløde.
Placer ciabatta på risten i ovnen, og varm i 7-8 min.
Del ciabatta på langs.
Imens, pres eller hak hvidløg fint.
Hak basilikum fint.
Bland hvidløg, basilikum, resterende finrevet ost, olivenolie, salt og et nip peber i en lille skål.
Hæld væde fra mozzarella, og skær i tynde skiver.
Bland calabresepesto og mayonnaise i en lille skål.
Smør ciabatta med pesto. Top med zucchini, mozzarella,
chorizo, cherrytomater, rucola og resterende balsamicoglace.
Luk sandwich, og halver.
Server med fritter, calabresemayonnaise og kalamataoliven.