Skip to main content
Cajunkrydret sej
Cajunkrydret sej

Cajunkrydret sej

med limeris og saftig mangosalat

Denne uges fiskeret byder på spændende tilberedningsmetoder og tilbehør. Vi panerer sej med cajunkrydderier, og steger den sprød og gylden. Vi serverer vores cajunkrydret sej med frisk limeris, saftig mangosalat og cremet forårsløgsmayonnaise.

Tags:
Under 650 kcal
Hurtig
Mælkefri
Allergener:
Fisk
Sulfitter
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Sej

2 g

Ay Cajun-ba

Snittet kålsalat

½ stk

Mango

½ stk

Lime, økologisk

1 stk

Forårsløg

150 g

Jasminris

1 stk

Agurk

25 g

Mayonnaise

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Hvedemel (trin 2)

½ spsk

Vand (trin 5)

Næringsindhold

Energi (kJ)2257 kJ
Kalorier (kcal)539 kcal
Fedt10.3 g
Mættet fedt1 g
Kulhydrat80.6 g
Sukker14 g
Kostfibre6.3 g
Protein29.5 g
Salt2.4 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand* [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris og salt* [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering. TIP: Fjern ikke låget!

Paner fisk
2

Krydr fisk med et nip salt* på hver side. Bland hvedemel* [1 spsk | 2 spsk], Ay Cajun-ba [1/2 pakke, 2P] og et stort nip peber* i en dyb tallerken. Vend fisk i mel, og overfør til en tallerken.

Steg fisk
3

Hæld olivenolie* i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme. Steg fisk i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt. TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Forbered frugt og grønt
4

Skær mango [1/2 stk, 2P] over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 1 cm tern. Snit forårsløg i fint. Skær agurk i 1 cm tern. Riv limeskal [1/2 stk, 2P], og skær lime i både.

Bland mangosalat
5

Bland snittet salat, mango, agurk, et stort skvæt limesaft, halvdelen af forårsløg og eventuelt en smule olivenolie* i en mellemstor skål, og smag til med salt* og peber*. Bland mayonnaise, resterende forårsløg, vand* [1/2 spsk | 1 spsk] og et nip salt* i en lille skål. Tilsæt limeskal og et stort skvæt limesaft til gryden med ris, og rør rundt.

Server
6

Anret limeris, fisk og mangosalat i dybe tallerkener. Server med forårsløgsmayonnaise og resterende limebåde.