topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatiske plantefarstacos

Asiatiske plantefarstacos

med syltede rødløg og saltede peanuts

Tags:
Vegetarisk
•Mælkefri
•Hurtig
Allergener:
Æg
•Sennep
•Jordnødder
•Sesam
•Soja
•Gluten
•Hvede
•Byg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Lime

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

50 g

Asiatisk mayonnaise

(Indeholder Sesam, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Hvede)

1 stk

Agurk

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

160 g

Plantefars

(Indeholder Gluten, Byg, Soja)

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sennep, Soja)

150 g

Spidskål, skåret

½ stk

Rødløg

2 stk

Gulerod

40 g

Sød chilisauce

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til syltning

¼ tsk

Sukker til syltning

¼ tsk

Salt til salat

½ spsk

Olie til stegning

1 spsk

Vand til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3654 kJ
Kalorier (kcal)873 kcal
Fedt39.5 g
Mættet fedt4.8 g
Kulhydrat95.1 g
Sukker26.6 g
Protein30.2 g
Salt7 g

Fremgangsmåde

Sylt rødløg
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).

Skær lime i både.

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Bland rødløg, salt, sukker og et stort skvæt limesaft i en lille skål.

Tilsæt agurk
2

Skær agurk i 1 cm tern.

Bland agurk, spidskål, asiatisk mayonnaise og salt i en skål.

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Steg plantefars
3

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg plantefars og gulerod med Ginger Ninja i 4-5 min, eller indtil let brunet.

Tilsæt sød chilisauce, sojasauce, vand og et nip salt, og lad simre i 1-2 min, eller indtil gennemvarmet.

Hak peanuts
4

Imens, hak peanuts groft.

Varm tortillabrød
5

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min..

Server
6

Fyld tortillabrød med kålsalat og plantefars.

Top med rødløg og peanuts.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image