Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder Æg, Sennep)
1 stk
Lime
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)
50 g
Asiatisk mayonnaise
(Indeholder Sesam, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Hvede)
1 stk
Agurk
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
160 g
Plantefars
(Indeholder Gluten, Byg, Soja)
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sennep, Soja)
150 g
Spidskål, skåret
½ stk
Rødløg
2 stk
Gulerod
40 g
Sød chilisauce
¼ tsk
Salt til syltning
¼ tsk
Sukker til syltning
¼ tsk
Salt til salat
½ spsk
Olie til stegning
1 spsk
Vand til sauce
Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).
Skær lime i både.
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Bland rødløg, salt, sukker og et stort skvæt limesaft i en lille skål.
Skær agurk i 1 cm tern.
Bland agurk, spidskål, asiatisk mayonnaise og salt i en skål.
Riv gulerod (uskrællet) groft.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg plantefars og gulerod med Ginger Ninja i 4-5 min, eller indtil let brunet.
Tilsæt sød chilisauce, sojasauce, vand og et nip salt, og lad simre i 1-2 min, eller indtil gennemvarmet.
Imens, hak peanuts groft.
Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min..
Fyld tortillabrød med kålsalat og plantefars.
Top med rødløg og peanuts.