Asiatiske plantefarstacos
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatiske plantefarstacos

Asiatiske plantefarstacos

med syltede rødløg og saltede peanuts

Tacos fører normalt tankerne til Mexico, men aftenens variant byder på asiatiske smage. I aften laver vi vidunderlige tacos med plantefars stegt med gulerod, sød chilisauce, sojasauce og ingefær, kålsalat med agurk og asiatisk mayonnaise, syltede rødløg og sprøde peanuts.

:
Hurtig
Vegetarisk
Mælkefri
:
Gluten
Hvede
Byg
Soja
Æg
Sennep
Sesam
Jordnødder

20 minutter
20 minutter

8 stk

Små tortillabrød

()

160 g

Plantefars

()

5 g

Ginger Ninja

()

1 stk

Agurk

150 g

Spidskål, skåret

½ stk

Lime

2 stk

Gulerod

½ stk

Rødløg

50 g

Vegansk asiatisk mayonnaise

()

25 ml

Sojasauce

()

40 g

Sød chilisauce

20 g

Saltede peanuts

( )

¼ tsk

Salt (trin 1)

¼ tsk

Sukker (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 2)

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

1 spsk

Vand (trin 3)

sideBannerName

Energi (kJ)3477 kJ
Kalorier (kcal)831 kcal
Fedt38.8 g
Mættet fedt4.6 g
Kulhydrat84.7 g
Sukker25.8 g
Protein29 g
Salt6.9 g

Stegepande
Rivejern

Sylt rødløg
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).

Skær lime [½ stk, 2P] i både.

Skær rødløg [1/2 stk, 2P] i tynde, halve skiver. 

Bland rødløg, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], sukker [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et stort skvæt limesaft i en lille skål. 

Tilsæt agurk
2

Skær agurk i 1 cm tern.

Bland agurk, spidskål, asiatisk mayonnaise og salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] i en skål.

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Steg plantefars
3

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg plantefars og gulerod med Ginger Ninja i 4-5 min, eller indtil let brunet.

Tilsæt sød chilisauce, sojasauce, vand [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt, og lad simre i 1-2 min, eller indtil gennemvarmet.

Hak peanuts
4

Imens, hak peanuts groft.

Varm tortillabrød
5

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min..

Server
6

Fyld tortillabrød med kålsalat og plantefars.

Top med rødløg og peanuts.