topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatisk svinekødswok

Asiatisk svinekødswok

med langkornede ris og stegte grøntsager

Mørt svinekød får fantastisk smag af at blive stegt sammen med vores egen krydderiblanding med ingefær, som vi kalder Ginger Ninja. Vi steger også løg, hvidløg og wokmix, og vores wok får ekstra god smag af sriracha, sojasauce og honning. Vi serverer vores asiatiske svinekødswok med langkornede ris og frisk forårsløg.

Tags:
Mælkefri
Hurtig
Kalorielet
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

200 g

Wokblanding

300 g

Svinekamfilet

1 stk

Hvidløgsfed

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Forårsløg

1 stk

Gulerod

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder Æg, Sennep)

150 g

Langkornede hvide ris

25 g

Honning

20 g

Sriracha

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

½ spsk

Hvedemel (trin 3)

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2596 kJ
Kalorier (kcal)620 kcal
Fedt11.7 g
Mættet fedt3.4 g
Kulhydrat85.9 g
Sukker19.2 g
Protein40.5 g
Salt5.8 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [3 dl | 5,5 dl] i kog i en gryde.

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 14 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Forbered råvarer
2

Imens, pres eller riv hvidløg fint.

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Snit forårsløg fint.

Forbered kød
3

Skær svinekød i strimler på et andet skærebræt, og vend med hvedemel [1/2 spsk | 1 spsk] og et nip salt og peber i en skål.

Steg kød
4

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg svinekød, Ginger Ninja, hvidløg, wokblanding og gulerod i 3-4 min, eller indtil grøntsagerne er møre og kødet er gennemstegt.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt. 

Lav sauce
5

Imens, bland sriracha, sojasauce og honning i en lille skål, og tilsæt til stegepanden. 

Sænk til middel varme, og lad simre i 1-2 min, eller indtil tyknet.

Krydr med et nip salt og peber.

Server
6

Anret ris og svinekødswok i dybe tallerkener. 

Top med forårsløg.