I aften blander vi fuldkornsnudler i en dejlig sauce med ingefærkrydret kød, peberfrugt, rødløg og sataysauce. Vi topper med ristede løg, koriander og chili, og så er maden klar.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Hakket svine-/kalvekød
150 g
Fuldkornsnudler
1 pose
Koriander
1 g
Chiliflager
100 g
Sataysauce
1 stk
Hvidløgsfed
5 g
Ginger Ninja
½ stk
Ristede løg
1 stk
Peberfrugt
1 stk
Forårsløg
1 stk
Rødløg
½ spsk
Olivenolie (trin 2)
½ spsk
Olivenolie (trin 4)
½ tsk
Salt (trin 5)
Bring en mellemstor gryde med saltet vand i kog.
Kog nudler i 1-2 min, eller indtil bløde.
Gem en smule nudelvand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra.
Skyl nudler under koldt vand i en si.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.
Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg hakket svine-/kalvekød og Ginger Ninja i 4-5 min, eller indtil brunet, og overfør til en skål.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Imens, pres eller hak hvidløg fint.
Skær peberfrugt i 1 cm tern.
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Snit forårsløg fint.
Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme.
Steg rødløg og peberfrugt i 3-4 min, eller indtil let bløde.
Tilsæt forårsløg, hvidløg og halvdelen af chiliflager, og steg videre i 1 min, eller indtil velduftende.
TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke kan lide stærk mad.
Sænk til middel varme.
Tilsæt sataysauce, svine-/kalvekød, salt [1/2 tsk I 1 tsk], nudler og nudelvand, og vend sammen.
Hak koriander groft.
Anret nudler i dybe tallerkener.
Top med ristede løg [1/2 pakke, 2P], koriander og resterende chiliflager.