topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatisk pulled bean bowl

Asiatisk pulled bean bowl

med hvidløgsris og syltet rødløg (OBS! Æg medfølger ikke)

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

Gem denne ret til en dag, hvor I virkelig er sultne, for her får I nemlig et yderst solidt måltid, som hurtigt vil tilfredsstille jeres sult. Pulled bean bowl med vidunderlig hvidløgsris med ingefær danner bunden. Så bygger vi vores bowl med pulled beans, frisk agurk og gulerod, hjemmesyltede rødløg og en cremet asiatisk mayo.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Sesam
Æg
Sennep
Soja
Gluten
Hvede
Byg
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Jasminris

1 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Ingefær

1 stk

Agurk

50 g

Asiatisk mayonnaise

(Indeholder Sesam, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Hvede)

240 g

Pulled beans

(Indeholder Gluten, Hvede, Byg, Æg, Soja)

½ stk

Lime

1 stk

Rødløg

12.5 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder Sulfitter)

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

½ spsk

Smør (trin 1)

1 spsk

Vand (trin 3)

½ tsk

Sukker (trin 3)

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

2 stk

Æg (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)865 kcal
Energi (kJ)3619 kJ
Fedt36.3 g
Mættet fedt6.5 g
Kulhydrat88.6 g
Sukker20 g
Protein42.2 g
Salt5.2 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog hvidløgsris
1

Riv ingefær [½ stk, 2P] og hvidløg fint. 

Smelt smør [1/2 spsk | 1 spsk] i en mellemstor gryde på middel varme. 

Svits hvidløg og ingefær i 1-2 min, eller indtil velduftende. Tilsæt vand [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt [1/2 tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min. 

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Forbered grøntsager
2

Imens, skræl gulerod til lange, tynde bånd.

Skær rødløg i tynde, halve skiver. 

Skær lime [½ stk, 2P] i både. 

Skær agurk i tynde, halve skiver.

Sylt rødløg
3

Bland hvidvinseddike [1/2 pakke, 2P], sukker [1/2 tsk I 1 tsk], vand [1 spsk | 2 spsk] og et nip og salt i en lille skål. 

Vend rødløg i skålen, og stil til side.

Hæld lage fra inden servering.

Steg pulled beans
4

Opvarm olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Steg pulled beans med et nip salt og peber i 3-4 min, eller indtil brunet. 

Tilsæt asiatisk woksauce og et skvæt limesaft, og lad simre i 1 min. 

Overfør til en skål med låg.

Spejl æg
5

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande (tør af først) på middelhøj varme. 

Spejl æg [2 stk | 4 stk] i 4-6 min, eller indtil æggehviden er fast og blommen stadig er mest flydende.

Krydr med et nip salt og peber.

Server
6

Anret hvidløgsris, pulled beans, agurk, gulerod og rødløg i dybe tallerkener. 

Dryp med asiatisk mayonnaise.

Top med spejlæg. 

Server med limebåde.