Skip to main content
Amerikansk 'thousand island'-rejebowl med ekstra laks
Amerikansk 'thousand island'-rejebowl med ekstra laks

Amerikansk 'thousand island'-rejebowl med ekstra laks

med cajunkartofler og frisk forårsløg

Oplev den klassiske thousand island-dressing i nye klæder! Her er den hjemmerørt og syrlig, sødmefuld og aromatisk. Den er perfekt til vores krydrede rejebowl med kartofler og salat. At thousand island-dressingen er klassisk amerikansk og kommer fra regionen af ​​samme navn på grænsen mellem USA og Canada, er blot prikken over i'et.

Tags:
Spis mig først
Allergener:
Krebsdyr
Æg
Sennep
Sulfitter
Mælk
Soja
Fisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

150 g

Kongerejer

(Indeholder: Krebsdyr)

4 g

Harissa-krydderi

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Citrusfrugt

25 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder: Sulfitter)

75 g

Yoghurt

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Forårsløg

1 stk

Worcestershiresauce

(Indeholder: Soja)

200 g

Romainesalat

1 stk

Hvidløgsfed

250 g

Laksefilet

(Indeholder: Fisk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

2 spsk

Ketchup til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

¼ tsk

Salt til rejer

Næringsindhold

Energi (kJ)3136 kJ
Kalorier (kcal)750 kcal
Fedt34.6 g
Mættet fedt7.6 g
Kulhydrat67.9 g
Sukker16.7 g
Protein44.4 g
Salt4.8 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartoffel (uskrællet) i både.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Ay Cajun-ba, salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Brug flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Forbered grøntsager
2

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Skær roden af salat, skil bladene ad, og snit fint.

Skær peberfrugt i 1 cm tern.

Snit forårsløg fint.

Halver citrusfrugt.

Bland dressing
3

Bland yoghurt, mayonnaise, ketchup, salt, worcestershiresauce, forårsløg, et stort skvæt citrusfrugtsaft og et nip peber i en lille skål.

Steg rejer
4

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. Dup laks tør med køkkenrulle, og krydr med salt. Steg med skindsiden nedad i 3-4 min. Vend laks, og steg videre i 3-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt. Overfør til en tallerken.

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme. Steg rejer med hvidløg, Harissa-krydderi og salt i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte.

TIP: Laksen er færdig, når kødet er mat i midten. - Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Bland salat
5

Bland halvdelen af dressing, salat og peberfrugt i en stor skål lige inden servering.

Server
6

Anret salat og kartofler i skåle.

Top med rejer og laks.

Server med resterende dressing.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image