Oplev den klassiske thousand island-dressing i nye klæder! Her er den hjemmerørt og syrlig, sødmefuld og aromatisk. Den er perfekt til vores krydrede rejebowl med kartofler og salat. At thousand island-dressingen er klassisk amerikansk og kommer fra regionen af samme navn på grænsen mellem USA og Canada, er blot prikken over i'et.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
500 g
Kartofler
150 g
Rejer
(Indeholder Krebsdyr)
4 g
Harissa-krydderi
1 stk
Peberfrugt
1 stk
Citron
25 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
75 g
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
1 stk
Forårsløg
1 stk
Worcestershire sauce
(Indeholder Soja)
200 g
Romainesalat
1 stk
Hvidløgsfed
½ tsk
Salt til kartofler
2 spsk
Ketchup til sauce
¼ tsk
Salt til sauce
¼ tsk
Salt til rejer
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) i både.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Ay Cajun-ba, salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Brug flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.
Imens, pres eller hak hvidløg fint.
Skær roden af salat, skil bladene ad, og snit fint.
Skær peberfrugt i 1 cm tern.
Snit forårsløg fint.
Halver citron.
Bland yoghurt, mayonnaise, ketchup, salt, worcestershire sauce, forårsløg, et stort skvæt citronsaft og et nip peber i en lille skål.
Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Steg rejer med hvidløg, Harissa-krydderi og salt i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte.
TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.
Bland halvdelen af dressing, salat og peberfrugt i en stor skål lige inden servering.
Anret salat og kartofler i skåle.
Top med rejer.
Server med resterende dressing.