Skip to main content
Amerikansk 'thousand island'-rejebowl
Amerikansk 'thousand island'-rejebowl

Amerikansk 'thousand island'-rejebowl

med cajunkartofler og frisk forårsløg

Oplev den klassiske thousand island-dressing i nye klæder! Her er den hjemmerørt og syrlig, sødmefuld og aromatisk. Den er perfekt til vores krydrede rejebowl med kartofler og salat. At thousand island-dressingen er klassisk amerikansk og kommer fra regionen af ​​samme navn på grænsen mellem USA og Canada, er blot prikken over i'et.

Tags:
Under 650 kcal
Spis mig først
Allergener:
Crustaceans
Egg
Senf
Schwefeldioxide und Sulfite
Milk
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

150 g

Rejer

(Indeholder: Crustaceans)

4 g

Harissa-krydderi

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Citron

25 g

Mayonnaise

(Indeholder: Egg, Senf)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder: Schwefeldioxide und Sulfite)

75 g

Yoghurt

(Indeholder: Milk)

1 stk

Forårsløg

1 stk

Worcestershire sauce

(Indeholder: Soja)

200 g

Romainesalat

1 stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

2 spsk

Ketchup til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

¼ tsk

Salt til rejer

Næringsindhold

Energi (kJ)1902 kJ
Kalorier (kcal)455 kcal
Fedt12.8 g
Mættet fedt2.4 g
Kulhydrat66.6 g
Sukker17.3 g
Kostfibre10.1 g
Protein19.1 g
Kolesterol78 mg
Salt4.7 g
Potassium1192.8 mg
Calcium29.9 mg
Iron0.6 mg

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) i både.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Ay Cajun-ba, salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Brug flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.  

Forbered grøntsager
2

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Skær roden af salat, skil bladene ad, og snit fint.

Skær peberfrugt i 1 cm tern.

Snit forårsløg fint.

Halver citron.

Bland dressing
3

Bland yoghurt, mayonnaise, ketchup, salt, worcestershire sauce, forårsløg, et stort skvæt citronsaft og et nip peber i en lille skål.

Steg rejer
4

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg rejer med hvidløg, Harissa-krydderi og salt i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte.

TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Bland salat
5

Bland halvdelen af dressing, salat og peberfrugt i en stor skål lige inden servering.

Server
6

Anret salat og kartofler i skåle.

Top med rejer.

Server med resterende dressing.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image