Skip to main content
Vegetarisk halloumiburger

Vegetarisk halloumiburger

med syltet grøntsagssalsa og sprøde fritter

4.3
(141)

Halloumi! Osten, der ikke smelter, når du steger den - perfekt i burger! Smør briochebollerne med mayonnaise, krydr burgerne med en lækker salsa, og server en velsmagende agurksalat med hjemmelavede fritter. Nyd smagen af ​​koriander, lime og rødløg i halloumi-burgeren, og send smagsløgene helt til tops!

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Æg
Sennep

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 pose

Mynte

1 stk

Løg

1 stk

Forårsløg

1 stk

Agurk

25 ml

Hvidvinseddike

2 stk

Briocheboller

200 g

Halloumi

25 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

60 g

Blandet salat

500 g

Kartofler

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 tsk

Sukker (trin 3)

1 dl

Vand (trin 3)

Næringsindhold

Kalorier (kcal)682 kcal
Energi (kJ)2853.3 kJ
Fedt33.9 g
Mættet fedt16.4 g
Kulhydrat60.3 g
Sukker18.1 g
Kostfibre5.3 g
Protein30.4 g
Salt2.8 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Bag fritter
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne og sprøde.

Forbered grøntsager
2

Skær rødløg i tynde, halve skiver. Snit forårsløg fint. Skær agurk i 1 cm tern. Hak mynte fint. Skyl salat under koldt vand* i et dørslag.

Sylt rødløg
3

Opvarm sukker* [3 tsk | 6 tsk], hvidvinseddike og vand* [1 dl | 2 dl] i en lille gryde. Tilsæt rødløg, når sukkeret er smeltet, og lad simre i 2 min.

Bland agurkesalat
4

Fisk rødløg op fra gryden med en gaffel, og overfør til en skål. Reducer eddike til halvdelen. Tilsæt forårsløg, agurk og mynte til skålen med rødløg. Tilsæt eddike (lad køle lidt af inden), og rør rundt.

Steg halloumi
5

Varm boller i ovnen i 3-4 min. Skær halloumi i 2 cm tykke skiver. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg halloumi i 4-5 min på hver side.

Server
6

Smør boller med mayonnaise. Fyld med salat, halloumi og agurkesalat. Server med fritter.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image