En spændende salat med masser af forskellige smage i perfekt grillost. Kikærter bliver bagt sammen med tomat og peberfrugt. Bulgur får ekstra smag af bouillon. Stegt grillost mætter og pynter.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Peberfrugt
4 g
Panamad
85 g
Bulgur
(Indeholder Hvede, Gluten)
1 pakke
Kikærter
1 stk
Rødløg
2 stk
Tomat
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
200 g
Grillost
(Indeholder Mælk)
60 g
Spinat
1 pose
Bredbladet persille
½ stk
Hvidløgsfed
75 ml
Fraiche
(Indeholder Mælk)
2.5 dl
Vand (trin 2)
½ tsk
Sukker (trin 3)
½ spsk
Olivenolie (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 2)
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Skær peberfrugt og tomat i 2 cm tern.
Skyl kikærter under koldt vand i en si.
Fordel kikærter, peberfrugt og tomat på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med Panamad, salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 15-25 min, eller indtil møre.
Bring vand [2,5 dl I 4,5 dl] i kog i en gryde.
Tilsæt bulgur, grøntsagsbouillon og salt [1/4 tsk I 1/2 tsk], og kog på middel varme i 9-10 min, eller indtil 'al dente'.
Imens, skær rødløg i tynde, halve skiver.
Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg rødløg med sukker [1/2 tsk I 1 tsk] og salt i 5-6 min, eller indtil bløde, og overfør til en skål.
Skær grillost i skiver (2 pr. person).
Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.
Steg grillost i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden.
Imens, hak hvidløg [1/2 stk, 2P] og persille fint.
Skyl spinat.
Bland hvidløg, persille og fraiche med et nip salt og peber i en lille skål.
Vend spinat og bagte grøntsager i gryden med færdigkogt bulgur, og krydr med salt og peber.
Anret kikærtesalat og grillost i dybe tallerkener.
Top med rødløg og persilledressing.