Peanutbutter er simpelthen det lækreste i kombination med chewy udonnudler og aromatisk krydret hakket svinekød! I aften bliver disse tre hovedingredienser sat sammen med ingefærkrydderier, umamirig sojasauce og sødmefuld hoisinsauce, og resultater bliver en totalt lækker nudelwok!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Hakket svinekød
440 g
Udonnudler
(Indeholder: Gluten, Hvede)
25 ml
Sojasauce
(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)
1 stk
Citrusfrugt
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder: Æg, Sennep)
10 ml
Sesamolie
(Indeholder: Sesam)
1 stk
Gulerod
1 stk
Forårsløg
50 g
Peanutbutter
(Indeholder: Jordnødder)
30 g
Hoisinsauce
(Indeholder: Sesam, Soja, Gluten, Hvede)
1 stk
Pak choi
1 spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til kød
1 dl
Gemt nudelvand
Bring en gryde med saltet vand i kog.
Hak pak choi groft.
Snit forårsløg fint.
Skær citrusfrugt i både.
Riv gulerod (uskrællet) groft.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg hakket svinekød med salt og Ginger Ninja i 4-5 min, eller indtil brunet.
Overfør til en tallerken, og hold varmt.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Imens, kog nudler i 1 min, eller indtil varme.
Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.
Skyl nudler under koldt vand i en si.
Opvarm sesamolie i samme stegepande på middelhøj varme.
Steg gulerod og pak choi, og steg i 2-3 min, eller indtil bløde.
Tilsæt peanutbutter, sojasauce, hoisinsauce, et stort skvæt citrusfrugtsaft og pastavand.
Rør peanutbutter ud i saucen med en spatel.
Tilsæt nudler og svinekød, og steg videre i 2-3 min.
Anret nudler i dybe tallerkener.
Top med forårsløg.
Server med resterende citrusfrugtbåde.