Skip to main content
Udonnudler og svinekød i peanutsauce
Udonnudler og svinekød i peanutsauce

Udonnudler og svinekød i peanutsauce

med pak choi og gulerod

Peanutbutter er simpelthen det lækreste i kombination med chewy udonnudler og aromatisk krydret hakket svinekød! I aften bliver disse tre hovedingredienser sat sammen med ingefærkrydderier, umamirig sojasauce og sødmefuld hoisinsauce, og resultater bliver en totalt lækker nudelwok!

Tags:
Hurtig
Mælkefri
Comfort Food
Allergener:
Gluten
Hvede
Soja
Æg
Sennep
Sesam
Jordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Hakket svinekød

440 g

Udonnudler

(Indeholder: Gluten, Hvede)

25 ml

Sojasauce

(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Citrusfrugt

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder: Æg, Sennep)

10 ml

Sesamolie

(Indeholder: Sesam)

1 stk

Gulerod

1 stk

Forårsløg

50 g

Peanutbutter

(Indeholder: Jordnødder)

30 g

Hoisinsauce

(Indeholder: Sesam, Soja, Gluten, Hvede)

1 stk

Pak choi

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til kød

1 dl

Gemt nudelvand

Næringsindhold

Energi (kJ)3562 kJ
Kalorier (kcal)851 kcal
Fedt37.4 g
Mættet fedt9 g
Kulhydrat78.7 g
Sukker12.7 g
Protein47.7 g
Salt7 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Bring en gryde med saltet vand i kog.

Hak pak choi groft.

Snit forårsløg fint.

Skær citrusfrugt i både.

Riv gulerod (uskrællet) groft.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.

Steg hakket svinekød
2

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket svinekød med salt og Ginger Ninja i 4-5 min, eller indtil brunet.

Overfør til en tallerken, og hold varmt.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Kog nudler
3

Imens, kog nudler i 1 min, eller indtil varme.

Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.

Skyl nudler under koldt vand i en si.

Lav sauce
4

Opvarm sesamolie i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg gulerod og pak choi, og steg i 2-3 min, eller indtil bløde.

Tilsæt peanutbutter, sojasauce, hoisinsauce, et stort skvæt citrusfrugtsaft og pastavand.

Rør peanutbutter ud i saucen med en spatel.

Tilsæt nudler og kød
5

Tilsæt nudler og svinekød, og steg videre i 2-3 min.

Server
6

Anret nudler i dybe tallerkener.

Top med forårsløg.

Server med resterende citrusfrugtbåde.