Skip to main content
Udonnudler og svinekød i peanutsauce
Udonnudler og svinekød i peanutsauce

Udonnudler og svinekød i peanutsauce

med pak choi og gulerod

Peanutbutter er simpelthen det lækreste i kombination med chewy udonnudler og aromatisk krydret hakket svinekød! I aften bliver disse tre hovedingredienser sat sammen med umamirig sojasauce og sødmefuld hoisinsauce, og resultater bliver en totalt lækker nudelwok!

Tags:
Mælkefri
Comfort Food
Lynhurtig
Allergener:
Gluten
Hvede
Soja
Æg
Sennep
Sesam
Jordnødder

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Hakket svinekød

440 g

Udonnudler

(Indeholder: Gluten, Hvede)

20 ml

Sojasauce

(Indeholder: Gluten, Soja)

1 stk

Citrusfrugt

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder: Æg, Sennep)

10 ml

Sesamolie

(Indeholder: Sesam)

1 stk

Forårsløg

50 g

Peanutbutter

(Indeholder: Jordnødder)

30 g

Hoisinsauce

(Indeholder: Gluten, Hvede, Soja, Sesam)

1 stk

Pak choi

1 stk

Gulerod, Julienne

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til kød

1.5 dl

Gemt nudelvand

Næringsindhold

Energi (kJ)3533 kJ
Kalorier (kcal)844 kcal
Fedt38.3 g
Mættet fedt9 g
Kulhydrat78.1 g
Sukker12.4 g
Kostfibre10.7 g
Protein47.5 g
Salt6.4 g
Potassium268.3 mg
Calcium66.4 mg
Iron0.8 mg

Fremgangsmåde

Steg hakket svinekød
1

Bring en gryde med saltet vand i kog.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket svinekød med salt og Ginger Ninja i 4-5 min, eller indtil brunet.

Overfør til en tallerken, og hold varmt.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Kog nudler
2

Imens, hak pak choi groft.

Snit forårsløg fint.

Skær citrusfrugt i både.

Kog nudler i 1 min, eller indtil varme.

Gem en kop nudelvand, og hæld resten fra.

Skyl nudler under koldt vand i en si.

Lav sauce
3

Opvarm sesamolie i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg gulerod og pak choi, og steg i 2-3 min, eller indtil bløde.

Tilsæt sojasauce, hoisinsauce, et stort skvæt citrusfrugtsaft og nudelvand.

Rør peanutbutter ud i saucen med en spatel.

Vend færdige nudler og hakket svinekød i stegepanden, og lad simre i 1-2 min. 

Server
4

Anret nudler i dybe tallerkener, 

Top med forårsløg.

Server med resterende citrusfrugtbåde.