
Peanutbutter er simpelthen det lækreste i kombination med chewy udonnudler og aromatisk krydret hakket svinekød! I aften bliver disse tre hovedingredienser sat sammen med umamirig sojasauce og sødmefuld hoisinsauce, og resultater bliver en totalt lækker nudelwok!
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
250 g
Hakket svinekød
440 g
Udonnudler
(Indeholder: Gluten, Hvede)
20 ml
Sojasauce
(Indeholder: Gluten, Soja)
1 stk
Citrusfrugt
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder: Æg, Sennep)
10 ml
Sesamolie
(Indeholder: Sesam)
1 stk
Forårsløg
50 g
Peanutbutter
(Indeholder: Jordnødder)
30 g
Hoisinsauce
(Indeholder: Gluten, Hvede, Soja, Sesam)
1 stk
Pak choi
1 stk
Gulerod, Julienne
1 spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til kød
1.5 dl
Gemt nudelvand

Bring en gryde med saltet vand i kog.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg hakket svinekød med salt og Ginger Ninja i 4-5 min, eller indtil brunet.
Overfør til en tallerken, og hold varmt.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Imens, hak pak choi groft.
Snit forårsløg fint.
Skær citrusfrugt i både.
Kog nudler i 1 min, eller indtil varme.
Gem en kop nudelvand, og hæld resten fra.
Skyl nudler under koldt vand i en si.

Opvarm sesamolie i samme stegepande på middelhøj varme.
Steg gulerod og pak choi, og steg i 2-3 min, eller indtil bløde.
Tilsæt sojasauce, hoisinsauce, et stort skvæt citrusfrugtsaft og nudelvand.
Rør peanutbutter ud i saucen med en spatel.
Vend færdige nudler og hakket svinekød i stegepanden, og lad simre i 1-2 min.

Anret nudler i dybe tallerkener,
Top med forårsløg.
Server med resterende citrusfrugtbåde.