
Lad os friste med en hurtigt thailandsk svine- og kalvekødsbowl i aften. Vi steger svine- og kalvekød, grønne bønner, rødløg og chili, og krydrer med asiatisk woksås, fishsauce og hele basilikumblade. Vi serverer vores skønne thailandsk svine- og kalvekødsbowl i dybe tallerken, og så er maden færdig at nydes!
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
150 g
Jasminris
250 g
Hakket svine-/kalvekød
1 stk
Løg
½ pose
Thaibasilikum
75 g
Asiatisk woksauce
(Indeholder: Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)
5 ml
Fish sauce
(Indeholder: Fisk)
1 stk
Chili
1 stk
Hvidløgsfed
75 g
Grønne bønner
2 stk
Gulerod
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 5)
3 dl
Vand (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 1)

Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde.
Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], sænk til lav varme, og kog under låg i 12 min.
Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering.
TIP: Fjern ikke låget!

Riv gulerod (uskrællet) groft.
Pres eller hak hvidløg fint.
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Skær ender af grønne bønner [1/2 pose, 2P].
Flæk chili, fjern kerner, og hak fint.

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg grønne bønner, rødløg og chili i 1-2 min.
Krydr med et nip salt og peber.

Tilsæt hakket svine-/kalvekød, og steg i 3-4 min, eller indtil brunet og gennemstegt.
Tilsæt gulerod og hvidløg, og steg videre i 1 min.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Tilsæt asiatisk woksauce, fish sauce og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], og steg videre i 1 min.
Smag til med salt og peber.

Anret ris, svine-/kalvekød og grøntsager i dybe tallerkener.
Top med thaibasilikum [1/2 pose, 2P].