Lad os friste med en hurtigt thailandsk svinekødsbowl i aften. Vi steger svinekød, grønne bønner, rødløg og chili, og krydrer med asiatisk woksauce, fishsauce og hele basilikumblade. Vi serverer vores skønne thailandsk svinekødsbowl i dybe tallerkener, og så er maden klar!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Jasminris
1 stk
Rødløg
75 g
Asiatisk woksauce
(Indeholder: Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)
5 ml
Fish sauce
(Indeholder: Fisk)
1 stk
Rød chili
1 stk
Hvidløgsfed
75 g
Grønne bønner
2 stk
Gulerod
4 g
Kyllingebouillon
12.5 ml
Sojasauce
(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)
250 g
Hakket svinekød
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
3 dl
Vand (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 1)
Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde.
Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Imens, riv gulerod (uskrællet) groft.
Pres eller hak hvidløg fint.
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Skær ender af grønne bønner [1/2 pose, 2P], og del på midten.
Flæk chili, fjern kerner, og hak fint.
Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på høj varme.
Steg grønne bønner, rødløg og chili i 1-2 min.
Krydr med et nip salt og peber.
TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.
Tilsæt hakket svinekød, og steg i 3-4 min, eller indtil brunet.
Tilsæt gulerod og hvidløg, og steg videre i 1 min, eller indtil velduftende.
TIP: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Tilsæt asiatisk woksauce, fish sauce, kyllingebouillon og sojasauce [1/2 pakke, 2P], og steg i yderligere 1 min.
Anret ris i dybe tallerkener.
Top med svinekød og grøntsager.