Argentinske oksekødsempanadas
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Argentinske oksekødsempanadas

Argentinske oksekødsempanadas

8 stk | med chimichurri

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 8 stk. I dag skal vi til Argentina og lave herlige empanadas! Empanadas er det spanske ord for pirogger, og er en populær snack i det spansktalende Sydamerika. Vores skønne udgave indeholder hakket oksekød krydret med Panamad. Vi serverer vores empanadas med en klassisk chimichurri med persille, koriander og hvidløg.

Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Pizzadej

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sesam)

50 g

Cheddar-/goudablanding, revet

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Koriander

1 stk

Hvidløgsfed

4 g

Panamad

225 g

Hakket oksekød

1 stk

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til kød

1 stk

Æg til dej

4 spsk

Olie til dressing

¼ tsk

Salt til dressing

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4698 kJ
Kalorier (kcal)1123 kcal
Fedt63.5 g
Mættet fedt18.3 g
Kulhydrat90.8 g
Sukker2.3 g
Protein49.3 g
Salt5.9 g

Fremgangsmåde

Steg kød
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Tag pizzadej ud af køleskabet og indpakningen mindst 10 min før tilberedning.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Steg oksekød med Panamad og salt i 4-5 min, eller indtil brunet. 

TIP: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Lav empanadas
2

Tag pizzadejen ud af køleskabet mindst 10 min før tilberedning.

Strø bordpladen med hvedemel, og skær pizzadej ud i 8 stykker.

Rul til runde kugler, og rul hver kugle ud med hænderne.

Fordel fyld på den ene side af hvert stykke dej, og efterlad en kant på 1 cm. Top med cheddar-/goudablanding.

Fold sammen til empanadas, og pres kanterne sammen med fingrene. Start fra den ene ende og fold den ene dejkant ind over den anden hele vejen hen.

Pisk æg i en dyb tallerken.

Overfør forsigtigt empanadas til en bageplade med bagepapir, og pensl med æg.

Bag i ovnen i 12-14 min, eller indtil gyldne.

TIP: Hvis dejen er svær at rulle ud, så lad den hvile et par minutter og prøv igen.

Lav chimichurri
3

Imens, hak hvidløg, persille og koriander fint.

Bland hvidløg, persille, koriander, olivenolie, salt og et nip peber i en lille skål.

TIP: Det er meget vigtigt at hakke ingredienserne til chimichurri så fint som muligt.

Server
4

Server varme empanadas med chimuchurri.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image