Pulled beans i cremet svampesauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pulled beans i cremet svampesauce

Pulled beans i cremet svampesauce

med grov kartoffelmos og tyttebærsyltetøj

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

Vi håber I er sultne, for aftenens måltid er yderst solidt, og byder på mange gode ingredienser. Vi steger pulled beans til perfektion, og serverer dem med grov kartoffelmos og en vidunderligt cremet svampesauce med fløde og sojasauce. Tyttebærsyltetøj og frisk agurk og persille giver en dejlig kontrast.

Tags:
Under 650 kcal
Hurtig
Vegetarisk
Proteinrig
Klimavenlig
Allergener:
Gluten
Hvede
Byg
Æg
Soja
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

240 g

Pulled beans

(Indeholder Gluten, Hvede, Byg, Æg, Soja)

200 g

Champignon

1 stk

Agurk

50 g

Tyttebærsyltetøj

1 pose

Bredbladet persille

½ pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

500 g

Kartofler

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 spsk

Mælk (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Smør (trin 3)

½ dl

Vand (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)644 kcal
Energi (kJ)2693 kJ
Fedt22.3 g
Mættet fedt9.5 g
Kulhydrat70.9 g
Sukker19.3 g
Protein39.4 g
Salt4.6 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Lav kartoffelmos
1

Bring en mellemstor gryde med saltet vand i kog.

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.

Kog i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv.

Hæld vand fra, og tilsæt mælk [3 spsk | 6 spsk] og salt [½ tsk | 1 tsk]. Mos med en kartoffelmoser eller en gaffel. Tilsæt eventuelt en klat smør, og stil til side med låg på. 

Steg pulled beans
2

Imens, opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg pulled beans med et nip salt og peber i 3-4 min, eller indtil brunet, og overfør til en tallerken.

Steg svampe
3

Imens, skær svampe i 1 cm tern.

Smelt smør [1 spsk I 2 spsk] i samme stegepande (skyl af først) på middelhøj varme.

Steg svampe med et nip salt i 4-5 min, eller indtil gyldne.

Forbered grøntsager
4

Imens, hak persille fint. 

Skær agurk i 1/2 cm tykke skiver.

Bland agurk og persille i en mellemstor skål, og krydr med et nip salt og peber.

Lav sauce
5

Sænk til middel varme.

Tilsæt vand [1/2 dl | 1 dl], madlavningsfløde [1/2 pakke, 2P], sojasauce [1/2 pakke, 2P] og et stort nip peber, og lad simre i 1 min, eller indtil let tyknet.

Smag til med salt.

Server
6

Anret kartoffelmos, pulled beans og agurk på tallerkener.

Top med svampesauce.

Server med tyttebærsyltetøj.