HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPerlecouscous
topBanner
Perlecouscous

Perlecouscous

med kikærter, zucchini & yoghurtdressing

Her er en opskrift, der er perfekt, hvis du vil tilberede din mad i god tid, eller hvis du vil lave noget ekstra ud af maden til en fantastisk picnic. Her koger vi yndige perlecouscous, som vi blander med bagt zucchini og bagte kikærter. Vi topper retten med græsk salatost, cherrytomater, persille og ristede græskarfrø, og så er vores picnic klar til at blive nydt!

Tags:VegetariskHurtig
Allergener:glutensellerimælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Panamad

20 g

Græskarkerner

1 stk

Zucchini

½ pakke

Forårsløg

170 g

Kikærter

4 g

Perlecouscous

(Indeholdergluten)

½ stk

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

1 pose

Lime, økologisk

37.5 g

Bredbladet persille

125 g

Yoghurt

(Indeholdermælk)

¼ spsk

Græsk salatost

(Indeholdermælk)

4 dl

Cherrytomater

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Vand* (trin 4)

Vand* (trin 3)

Smør* (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)1983.059 kJ
Kalorier (kcal)473.9625 kcal
Fedt9.55 g
Mættet fedt2.5 g
Kulhydrat74.824 g
Sukker7.1 g
Protein18.524 g
Salt1.5 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Rivejern
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Opvarm en mellemstor gryde på middelhøj varme. Rist græskærkerner i 2-3 min, og stil til side på en tallerken. Skær zucchini i 1 cm tern. Snit forårsløg fint.

2

Fordel zucchini på den ene side af en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Hæld væde fra kikærter [1/2 pakke, 2P], og fordel i den anden side af bagepladen. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med Panamad og et stort nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 15-17 min, eller indtil gylden.

3

Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en gryde på middelhøj varme. Steg forårsløg i 1-2 min. Tilsæt vand* [4 dl | 8 dl] og grøntsagsbouillon, og bring i kog. Tilsæt perlecouscous, sænk til middel varme, og lad simre i 12-15 min, eller indtil de er bløde, men stadig har bid. Hæld vand fra gennem en si, og kom perlecouscous tilbage i gryden.

4

Hak persille groft. Riv limeskal [1/2 stk, 2P], og skær lime i både. Bland yoghurt [1/2 pakke, 2P], vand* [1 tsk | 2 tsk] og halvdelen af persille i en lille skål. Smag til med et nip salt* og peber*.

5

Tilsæt et nip limeskal, et skvæt limesaft, en smule olivenolie*, halvdelen af salatost og halvdelen af zucchini til gryden med perlecouscous, og rør godt rundt. Smag til med salt* og peber*. Halver cherrytomater.

6

Anret perlecouscous i dybe tallerkener. Top med kikærter, cherrytomater og resterende salatost og zucchini. Drys med græskarkerner og resterende persille. Dryp med yoghurtdressing. Server med limebåde.