Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
Perlecouscous
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Perlecouscous

Perlecouscous

med kikærter, zucchini & yoghurtdressing

Her er en opskrift, der er perfekt, hvis du vil tilberede din mad i god tid, eller hvis du vil lave noget ekstra ud af maden til en fantastisk picnic. Her koger vi yndige perlecouscous, som vi blander med bagt zucchini og bagte kikærter. Vi topper retten med græsk salatost, cherrytomater, persille og ristede græskarfrø, og så er vores picnic klar til at blive nydt!

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Panamad

1 pakke

Græskarkerner

1 stk

Zucchini

1 stk

Forårsløg

½ pakke

Kikærter

170 g

Perlecouscous

(Indeholder Hvede, Gluten)

4 g

Grøntsagsbouillon

½ stk

Lime, økologisk

1 pose

Bredbladet persille

37.5 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

100 g

Græsk salatost

125 g

Cherrytomater

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ spsk

Vand (trin 4)

4 dl

Vand (trin 3)

efter behov

Smør (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)474 kcal
Energi (kJ)1983 kJ
Fedt9.55 g
Mættet fedt2.5 g
Kulhydrat74.82 g
Sukker7.1 g
Protein18.52 g
Salt1.5 g

Bageplade
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Opvarm en mellemstor gryde på middelhøj varme. Rist græskærkerner i 2-3 min, og stil til side på en tallerken. Skær zucchini i 1 cm tern. Snit forårsløg fint.

Bag zucchini & kikærter
2

Fordel zucchini på den ene side af en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Hæld væde fra kikærter [1/2 pakke, 2P], og fordel i den anden side af bagepladen. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med Panamad og et stort nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 15-17 min, eller indtil gylden.

Kog perlecouscous
3

Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en gryde på middelhøj varme. Steg forårsløg i 1-2 min. Tilsæt vand* [4 dl | 8 dl] og grøntsagsbouillon, og bring i kog. Tilsæt perlecouscous, sænk til middel varme, og lad simre i 12-15 min, eller indtil de er bløde, men stadig har bid. Hæld vand fra gennem en si, og kom perlecouscous tilbage i gryden.

Lav yoghurtdressing
4

Hak persille groft. Riv limeskal [1/2 stk, 2P], og skær lime i både. Bland yoghurt [1/2 pakke, 2P], vand* [1 tsk | 2 tsk] og halvdelen af persille i en lille skål. Smag til med et nip salt* og peber*.

Bland råvarer
5

Tilsæt et nip limeskal, et skvæt limesaft, en smule olivenolie*, halvdelen af salatost og halvdelen af zucchini til gryden med perlecouscous, og rør godt rundt. Smag til med salt* og peber*. Halver cherrytomater.

Server
6

Anret perlecouscous i dybe tallerkener. Top med kikærter, cherrytomater og resterende salatost og zucchini. Drys med græskarkerner og resterende persille. Dryp med yoghurtdressing. Server med limebåde.