Skip to main content
Paprikakrydret svinekamfilet
Paprikakrydret svinekamfilet

Paprikakrydret svinekamfilet

med ovnbagt æble og frisk kålsalat

I aften frister vi med paprikakrydret svinekamfilet med ovnbagt æble og frisk kålsalat. Vi krydrer svinekød med vores krydderiblanding Mamas Favorit, og steger det derefter til perfektion. Samtidig bager vi kartofler, æbler og rosenkål. Vi serverer herlighederne med en frisk kålsalat og cremet hvidløgsdressing.

Tags:
Under 650 kcal
Hvedefri
Mælkefri
Allergener:
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Kartofler

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder: Æg)

150 g

Rosenkål

1 stk

Æble

300 g

Svinekamfilet

150 g

Kålblanding, skåret

20 g

Tranebær

(Kan indeholde spor af: Nøtter, Jordnødder, Sesam)

50 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

1 stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Vand (trin 4)

Næringsindhold

Energi (kJ)2535 kJ
Kalorier (kcal)606 kcal
Fedt25.9 g
Mættet fedt4.7 g
Kulhydrat54 g
Sukker22.3 g
Kostfibre8.5 g
Protein39 g
Salt1.5 g
Potassium690 mg
Iron0.3 mg

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag kartofler 
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med halvdelen af Mamas Favorit og et nip salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre. 

Bag rosenkål og æble
2

Skær ender af rosenkål, og halver.

Skær æble i 2 cm tern.

Fordel rosenkål og æble på bagepladen, når kartoflerne har 14 min tilbage. Dryp med olivenolie, og krydr med et nip salt og peber.

Bag i ovnen i 12-14 min, eller indtil gyldne.

Steg kød
3

Del svinekød på langs på et andet skærebræt, og krydr med resterende Mamas Favorit og et nip salt og peber. 

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg svinekød i 3-4 min på hver side, eller indtil brunet og gennemstegt.

Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt. 

Lav dressing
4

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Bland hvidløg, mayonnaise, vand [1 spsk I 2 spsk] og et nip salt og peber i en lille skål.

Bland kålsalat
5

Bland kålblanding, tranebær og halvdelen af dressing i en mellemstor skål.

Skær svinekød i tynde skiver.

Server
6

Anret svinekød, kartofler, æble, rosenkål og kålsalat på tallerkener.

Server med resterende dressing.