topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Oksekødsstrimler

Oksekødsstrimler

med grøntsager & hvidløgsris

En lækker opskrift på asiatiske oksekødsstrimler serveret med stegte grønne bønner, gulerødder og peberfrugter, der får en vidunderlig smag af at blive stegt sammen med ingefær. Vi laver også cremet hvidløgsris, som er en perfekt bund til den velsmagende asiatiske woksauce. Vi topper med hakkede peanuts, og maden er klar til at blive nydt.

Tags:
Under 650 kcal
Børnevenlig
Allergener:
Gluten
Sulfitter
Hvede
Sesam
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Jasminris

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Peberfrugt

200 g

Oksekødsstrimler

1 stk

Gulerod

½ stk

Ingefær

75 g

Grønne bønner

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)

20 g

Peanuts

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

2 spsk

Vand (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)433 kcal
Energi (kJ)1810 kJ
Fedt7.81 g
Mættet fedt4.4 g
Kulhydrat81.22 g
Sukker19 g
Protein8.89 g
Salt2.1 g

Fremgangsmåde

Kog hvidløgsris
1

Pres eller hak hvidløg fint. Smelt en klat smør* [20 g | 40 g] med en smule olivenolie* i en gryde på middelhøj varme. Svits hvidløg i 1-2 min. Tilsæt vand* [2,5 dl | 5 dl], ris og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk], og bring i kog. Sænk til lav varme, og kog under låg i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

Forbered grøntsager
2

Riv ingefær [1/2 stk, 2P] fint. Skær gulerod (uskrællet) i tynde stave. Skær peberfrugt i tynde strimler. Skær ender af grønne bønner [1/2 pose, 2P], og del på midten.

Steg grøntsager
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg gulerod og peberfrugt under omrøring i 4-5 min, eller indtil møre. Tilsæt grønne bønner og ingefær, og steg i 2-3 min. Krydr med et nip salt* og peber*, og overfør til en skål.

Bland woksauce
4

Bland asiatisk woksauce og vand* [2 spsk I 4 spsk] i en lille skål. Hak peanuts groft.

Steg oksekød
5

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på høj varme. Steg oksekød i 1-2 min, eller indtil brunet. TIlsæt woksauce, og lad simre i 1 min, eller indtil gennemvarmet. VIGTIGT: Kødet er sikkert at spise, når det har en flot stegeskorpe på alle sider.

Server
6

Anret hvidløgsris, oksekød og grøntsager i dybe tallerkener. Top med overskydende woksauce fra stegepanden. Drys med peanuts.