Middelhavskrydret fattoush-rejesalat
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Middelhavskrydret fattoush-rejesalat

Middelhavskrydret fattoush-rejesalat

med sesam-pitastænger og couscous

Når du har lyst til en frisk og mættende salat med et mellemøstligt tvist, så er vores Middelhavskrydret fattoush-salat med rejer et godt bud. Vi steger rejer med vores krydderiblanding, Middelhavsdrøm, og laver en herlig fattoush-salat med agurk, tomat, radiser, persille, olivenolie og citronsaft. Hertil pitastænger med sesam, couscous og frisk yoghurt.

Tags:
Hurtig
Spis mig først
Allergener:
Krebsdyr
Gluten
Hvede
Sesam
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Tomat

75 g

Radiser

1 stk

Agurk

1 stk

Forårsløg

1 stk

Bredbladet persille

1 stk

Citron

150 g

Kongerejer

(Indeholder: Krebsdyr)

4 g

Middelhavsdrøm

100 g

Couscous

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Soja)

10 g

Sesamfrø

(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Nødder, Jordnødder)

2 stk

Pitabrød

(Indeholder: Hvede, Gluten)

75 g

Yoghurt

(Indeholder: Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand til couscous

¼ tsk

Salt til couscous

1 spsk

Olie til couscous

2 spsk

Olie til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3139 kJ
Kalorier (kcal)750 kcal
Fedt31.8 g
Mættet fedt6.9 g
Kulhydrat84.8 g
Sukker10.3 g
Protein26.4 g
Salt3.2 g

Fremgangsmåde

Kog couscous
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Bring vand, halvdelen af Middelhavsdrøm og salt i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt couscous og olivenolie, og rør godt rundt. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 5 min, eller indtil vandet er absorberet.

Lav sesamstænger
2

Pensl pitabrød med en smule olivenolie, og drys med sesamfrø.

Skær i 1 cm brede stænger.

Overfør til en bageplade med bagepapir, og bag i 2-3 min, eller indtil gyldne.

Forbered grøntsager
3

Skær tomat og agurk i 1 cm tern.

Skær radiser og forårsløg i tynde skiver.

Hak persille fint.

Lav salat
4

Halver citron.

Bland agurk, radiser, tomat, persille, olivenolie, et stort skvæt citronsaft og et nip salt og peber i en stor skål.

Steg rejer
5

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg rejer med resterende Middelhavsdrøm og et nip salt og peber i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte.

TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Server
6

Anret couscous i dybe tallerkener.

Top med salat, rejer, forårsløg og sesamstænger.

Server med en klat yoghurt.