Italienske arancini-riskugler
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Italienske arancini-riskugler

Italienske arancini-riskugler

2 portioner | med gedeost og basilikum

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Har du hørt om arancini? Det er italienske risottokugler, som paneres og derefter steges, friteres eller ovnbages. Vores skønne variant indeholder jasminris, basilikum og gedeost, og paneringen indeholder panko og vores egen krydderiblanding som vi kalder Hello Sunrise. Vi serverer dem med cremet mayonnaise og frisk basilikum.

Allergener:
Selleri
Gluten
Hvede
Sennep
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Jasminris

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

75 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

4 g

Hello Sunrise

(Indeholder Selleri, Sennep)

100 g

Gedeost

(Indeholder Mælk)

1 pose

Basilikum

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

2 spsk

Hvedemel (trin 3)

1 stk

Æg (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3298 kJ
Kalorier (kcal)788 kcal
Fedt33.1 g
Mættet fedt11.1 g
Kulhydrat100.7 g
Sukker1.9 g
Protein25 g
Salt4.6 g

Redskaber

Bageplade

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C (varmluft).

Bring vand i kog i en mellemstor gryde. Tilsæt ris, grøntsagsbouillon og salt, og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

Overfør ris til en stor skål, og bred ris op ad skålens sider. Stil skålen i køleskabet eller fryseren, indtil afkølet, 5-10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler. 

Lav riskugler
2

Imens, hak basilikumblade groft. Gem lidt til pynt. 

Bland basilikum og gedeost med ris i skålen. 

Forme risblandingen til kugler (3 pr. person). Overfør til en tallerken. 

Bag arancini
3

Kom mel i en dyb tallerken. Pisk æg i en anden dyb tallerken. Bland panko, Hello Sunrise, salt og et stort nip peber i en tredje dyb tallerken. Vend riskugler i mel, derefter i æg og til sidst i panering, og fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie og bag i ovnen i 15 min, indtil gyldne.

Server
4

Anret arancini på en tallerken, og top hver med en klat mayonnaise og basilikum.

Server med resterende mayonnaise.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image