Skip to main content
Hurtig mexicansk halloumibowl

Hurtig mexicansk halloumibowl

med majssalsa og tortillachips

Til dage hvor du har lyst til mexicansk og lynhurtig aftensmad: Her kommer den bedste og hurtigste mexi-bowl! Den er fyldt med Tex-Mex-krydret halloumi, basmatiris og en skøn majssalsa med koriander, tomat og rødløg. Og til en mexi-bowl hører der sig selvfølgelig tortillachips og fraiche til, så det topper vi vores lækre bowl med!

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Hvedefri
Under 650 kcal
Allergener:
Milk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

200 g

Halloumi

1 stk

Majs

½ stk

Rødløg

1 stk

Koriander

2 stk

Tomat

1 stk

Lime

75 ml

Fraiche

5 g

Tex-Mex

75 g

Tortillachips

150 g

Basmatiris

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

¼ tsk

Salt til salat

½ spsk

Olie til salat

Næringsindhold

Energi (kJ)4021 kJ
Kalorier (kcal)961 kcal
Fedt44.1 g
Mættet fedt22.4 g
Kulhydrat109.6 g
Sukker12.2 g
Kostfibre6.9 g
Protein33.2 g
Salt6.3 g
Trans Fat0.2 g
Potassium274.8 mg
Calcium15.4 mg
Iron0.3 mg

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en gryde.

Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile indtil servering.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler!

2

Imens, hak rødløg fint.

Hak tomat groft.

Hæld væde fra majs.

Halver lime.

Riv koriander i store stykker.

Bland rødløg, tomat, majs, et skvæt limesaft, koriander, salt og olivenolie i en stor skål.

3

Skær halloumi i skiver (2 pr. person), og krydr med Tex-Mex. 

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Steg halloumi i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden.

4

Anret ris i dybe tallerkener.

Top med halloumi og majssalsa.

Server med fraiche og tortillachips.