Til dage hvor du har lyst til mexicansk og lynhurtig aftensmad: Her kommer den bedste og hurtigste mexi-bowl! Den er fyldt med Tex-Mex-krydret halloumi, basmatiris og en skøn majssalsa med koriander, tomat og rødløg. Og til en mexi-bowl hører der sig selvfølgelig tortillachips og fraiche til, så det topper vi vores lækre bowl med!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
200 g
Halloumi
1 stk
Majs
½ stk
Rødløg
1 stk
Koriander
2 stk
Tomat
1 stk
Lime
75 ml
Fraiche
5 g
Tex-Mex
75 g
Tortillachips
150 g
Basmatiris
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
¼ tsk
Salt til salat
½ spsk
Olie til salat
Bring vand i kog i en gryde.
Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile indtil servering.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler!
Imens, hak rødløg fint.
Hak tomat groft.
Hæld væde fra majs.
Halver lime.
Riv koriander i store stykker.
Bland rødløg, tomat, majs, et skvæt limesaft, koriander, salt og olivenolie i en stor skål.
Skær halloumi i skiver (2 pr. person), og krydr med Tex-Mex.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg halloumi i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden.
Anret ris i dybe tallerkener.
Top med halloumi og majssalsa.
Server med fraiche og tortillachips.