Gem denne ret til en dag, hvor I virkelig er sultne, for her byder vi på et yderst solidt måltid, som hurtigt vil tilfredsstille jeres sult. Vi frister nemlig med en vidunderlig chorizo-rigatoni! Vi steger chorizo og cherrytomater og blander med calabresepesto, fløde, revet ost og pasta. Vi topper med valnødder og rucola, og så er maden klar!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
½ stk
Basilikum
20 g
Rucola
10 g
Valnødder
(Indeholder: Nøtter Kan indeholde spor af: Sesam, Jordnødder)
60 g
Calabresepesto
(Indeholder: Mælk)
180 g
Chorizo, ternet
(Indeholder: Mælk)
125 g
Cherrytomater
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Hvidløgsfed
180 g
Pasta
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Soja, Sennep)
20 g
Finrevet ost
(Indeholder: Mælk, Æg)
150 g
Kongerejer
(Indeholder: Krebsdyr)
1.5 dl
Gemt pastavand
¼ tsk
Salt til pasta
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.
TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Imens, hak basilikum fint. Pres eller hak hvidløg fint. Hak valnødder groft. Skyl rucola.
Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Steg rejer med salt i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte.
TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg chorizo i 1-2 min.
Tilsæt hvidløg og cherrytomater, og steg videre i 1-2 min.
Sænk til middel varme.
Tilsæt calabresepesto og madlavningsfløde, og lad simre i 1-2 min, eller indtil tyknet.
Tilsæt pasta, pastavand, finrevet ost og basilikum, og vend sammen.
Smag til med salt og peber.
Anret chorizo-rigatoni og rejer i dybe tallerkener.
Drys med valnødder.
Top med rucola.