Skip to main content
Hurtig chorizo-rigatoni med rejer
Hurtig chorizo-rigatoni med rejer

Hurtig chorizo-rigatoni med rejer

med calabresepesto og hakkede valnødder

Gem denne ret til en dag, hvor I virkelig er sultne, for her byder vi på et yderst solidt måltid, som hurtigt vil tilfredsstille jeres sult. Vi frister nemlig med en vidunderlig chorizo-​​​​rigatoni! Vi steger chorizo ​​og cherrytomater og blander med calabresepesto, fløde, revet ost og pasta. Vi topper med valnødder og rucola, og så er maden klar!

Tags:
Hurtig
Spis mig først
Comfort Food
Allergener:
Nøtter
Mælk
Gluten
Hvede
Æg
Krebsdyr

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Basilikum

20 g

Rucola

10 g

Valnødder

(Indeholder: Nøtter Kan indeholde spor af: Sesam, Jordnødder)

60 g

Calabresepesto

(Indeholder: Mælk)

180 g

Chorizo, ternet

(Indeholder: Mælk)

125 g

Cherrytomater

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Hvidløgsfed

180 g

Pasta

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Soja, Sennep)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder: Mælk, Æg)

150 g

Kongerejer

(Indeholder: Krebsdyr)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1.5 dl

Gemt pastavand

¼ tsk

Salt til pasta

Næringsindhold

Energi (kJ)4244 kJ
Kalorier (kcal)1014 kcal
Fedt55.8 g
Mættet fedt28.7 g
Kulhydrat79.8 g
Sukker12.3 g
Protein48.3 g
Salt5.1 g

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'.

Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.

TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Forbered råvarer
2

Imens, hak basilikum fint. Pres eller hak hvidløg fint. Hak valnødder groft. Skyl rucola.

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme. 

Steg rejer med salt i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte. 

TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Steg chorizo
3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg chorizo i 1-2 min.

Tilsæt hvidløg og cherrytomater, og steg videre i 1-2 min.

Lav sauce
4

Sænk til middel varme.

Tilsæt calabresepesto og madlavningsfløde, og lad simre i 1-2 min, eller indtil tyknet.

Tilsæt pasta
5

Tilsæt pasta, pastavand, finrevet ost og basilikum, og vend sammen.

Smag til med salt og peber.

Server
6

Anret chorizo-rigatoni og rejer i dybe tallerkener.

Drys med valnødder.

Top med rucola.