Skip to main content
Hurtig chorizo-rigatoni
Hurtig chorizo-rigatoni

Hurtig chorizo-rigatoni

med calabresepesto og hakkede valnødder

Gem denne ret til en dag, hvor I virkelig er sultne, for her byder vi på et yderst solidt måltid, som hurtigt vil tilfredsstille jeres sult. Vi frister nemlig med en vidunderlig chorizo-​​​​rigatoni! Vi steger chorizo ​​og cherrytomater og blander med calabresepesto, fløde, revet ost og pasta. Vi topper med valnødder og rucola, og så er maden klar!

Tags:
Hurtig
Comfort Food
Allergener:
Nøtter
Mælk
Gluten
Hvede
Æg

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Basilikum

20 g

Rucola

10 g

Valnødder

(Indeholder: Nøtter Kan indeholde spor af: Sesam, Jordnødder)

60 g

Calabresepesto

(Indeholder: Mælk)

180 g

Chorizo, ternet

(Indeholder: Mælk)

125 g

Cherrytomater

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Hvidløgsfed

180 g

Pasta

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Soja, Sennep)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder: Mælk, Æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1.5 dl

Gemt pastavand

Næringsindhold

Energi (kJ)4179 kJ
Kalorier (kcal)999 kcal
Fedt58.2 g
Mættet fedt30.1 g
Kulhydrat80 g
Sukker12.1 g
Kostfibre4.3 g
Protein39.6 g
Salt3.5 g
Potassium214.4 mg
Calcium4.4 mg
Iron0.3 mg

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'.

Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.

TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Forbered råvarer
2

Imens, hak basilikum fint.

Pres eller hak hvidløg fint.

Hak valnødder groft.

Skyl rucola.

Steg chorizo
3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg chorizo i 1-2 min.

Tilsæt hvidløg og cherrytomater, og steg videre i 1-2 min.

Lav sauce
4

Sænk til middel varme.

Tilsæt calabresepesto og madlavningsfløde, og lad simre i 1-2 min, eller indtil tyknet.

Tilsæt pasta
5

Tilsæt pasta, pastavand, finrevet ost og basilikum, og vend sammen.

Smag til med salt og peber.

Server
6

Anret chorizo-rigatoni i dybe tallerkener.

Drys med valnødder.

Top med rucola.