Forkæl familie og venner med denne fantastiske bowl, som er både farverig og smagsfuld. Den byder både på sød mango og sprød kål og vi vender lækre udonnudler i sesamdressing. Resultatet blivet et smagfuldt og mættende måltid, som er en fryd for øjet.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
200 g
Gyoza med grøntsager
(Indeholder: Gluten, Soja, Hvede Kan indeholde spor af: Selleri, Krebsdyr, Æg, Fisk, Bløddyr, Jordnødder, Sesam)
150 g
Udonnudler, tørrede
(Indeholder: Gluten, Hvede)
1 stk
Agurk
12 ml
Hvidvinseddike
(Indeholder: Sulfitter)
½ stk
Mango
75 g
Rødkål, skåret
1 stk
Gulerod
10 ml
Sesamolie
(Indeholder: Sesam)
20 ml
Sojasauce med lavt saltindhold
(Indeholder: Gluten, Soja, Hvede)
1 stk
Chili
1 stk
Hvidløgsfed
10 g
Sesamfrø
(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Nøtter, Jordnødder)
20 g
Sriracha
75 g
Asiatisk woksauce
(Indeholder: Gluten, Sesam, Soja, Hvede)
½ tsk
Sukker til syltning
1 spsk
Vand til syltning
½ spsk
Olie til dressing
½ dl
Vand til gyoza
Bring en gryde med saltet vand i kog.
Kog nudler i 4-6 min, eller indtil bløde, og hæld vand fra.
Skyl nudler under koldt vand i en si.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.
Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.
Skræl mango, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 1 cm tern.
Skær agurk i tynde skiver.
Bland hvidvinseddike, sukker, vand og et nip salt i en lille skål.
Vend agurk i skålen, og stil til side.
Hæld væde fra inden servering.
Imens, flæk chili, fjern kerner, og hak fint.
Pres eller hak hvidløg fint.
Bland sojasauce, olivenolie, chili, hvidløg, sesamolie og et nip salt og peber i en lille skål.
TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis alle ikke er til stærk mad.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg gyoza i et enkelt lag med den flade side nedad i 2-3 min, eller indtil bunden er gylden.
Tilsæt vand, og lad dampe under låg i 3 min.
Fjern låg, og fortsæt med at stege indtil vand er fordampet og gyoza er sprøde i bunden.
TIP: Har du ikke et låg? Brug sølvpapir til at dække med i stedet!
Vend nudler i dressing lige inden servering.
Bland gulerod og sesamfrø i en lille skål.
TIP: Tilsæt eventuelt en smule olivenolie til gulerod.
Anret nudler, mango, agurk, rødkål, gulerod og gyoza i dybe tallerkener.
Top med sriracha og asiatisk woksauce.