Gyldenstegt gnocchi og oksekød
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Gyldenstegt gnocchi og oksekød

Gyldenstegt gnocchi og oksekød

med kraftig rødvinssauce og frisk persille

Kartofler eller pasta? I aften skal du ikke vælge, vi skal nemlig have gnocchi, der regnes for at være en type pasta, men som faktisk indeholder kartofler! Her frister vi med en spændende opskrift på gnocchi, der bliver stegt, og som serveres med en kraftig rødvinssauce med oksekød, gulerod, selleri, løg, hvidløg og tomatpuré.

Tags:
Hurtig
Mælkefri
Allergener:
Selleri
Hvede
Gluten
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Hakket oksekød

2 stk

Gulerod

1 stk

Bladselleri

(Indeholder Selleri)

1 stk

Løg

2 stk

Hvidløgsfed

350 g

Gnocchi

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja, Sennep)

½ dåse

Tomatpuré

4 g

Oksebouillon

60 g

Rødvinssauce

(Indeholder Sulfitter)

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 1)

1.5 dl

Vand (trin 5)

½ tsk

Salt (trin 5)

¼ tsk

Sukker (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)658 kcal
Energi (kJ)2755 kJ
Fedt22.13 g
Mættet fedt6.6 g
Kulhydrat78.31 g
Sukker15.7 g
Protein36.75 g
Salt7.2 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Steg hakket oksekød
1

Opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en mellemstor gryde på middelhøj varme. Steg hakket oksekød i 4-5 min, eller indtil brunet og gennemstegt. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Forbered grøntsager
2

Hak gulerod (uskrællet) og bladselleri fint. Hak løg fint. Pres eller hak hvidløg fint.

 

Steg gnocchi
3

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme. Steg gnocchi i 6-8 min, eller indtil gylden. Krydr med et nip salt og peber, og overfør til en tallerken. TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis gnocchien sidder fast i panden. OBS: Gnoccheni skal ikke koges inden den steges.

Tilsæt grøntsager
4

Tilsæt gulerod, bladselleri og løg til gryden med oksekød, og steg i 2-3 min. Tilsæt hvidløg og tomatpuré [1/2 dåse, 2P], og steg videre i 1 min.

Lav sauce
5

ilsæt oksebouillon, rødvinssauce, vand [1,5 dl | 3 dl], salt [1/2 tsk | 1 tsk] og sukker [1/4 tsk | 1/2 tsk] til gryden, sænk til middel varme, og lad simre under låg i 4-5 min. Smag til med salt og peber.

 

Server
6

Anret gnocchi og oksekød i dybe tallerkener. Krydr med et nip peber. Top med persille.