Hvis du er vild med pitabrød, vil du elske denne fyldige variant. Her får du nemlig en opskrift på pitabrød fyldt med krydret, stegt grillost, gulerodssalat med soltørrede tomater og rucola og en cremet hvidløgsdressing. Oreganobagte kartofler og spicy srirachamayonnaise passer perfekt til.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
75 ml
Fraiche
(Indeholder: Mælk)
50 g
Vegansk srirachamayonnaise
25 g
Soltørrede tomater
500 g
Kartofler
4 g
Hello Sunrise
(Indeholder: Selleri, Sennep)
½ stk
Hvidløgsfed
½ g
Oregano, tørret
40 g
Rucola
2 stk
Pitabrød
(Indeholder: Hvede, Gluten)
200 g
Grillost
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Gulerod
½ tsk
Salt til kartofler
1 spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til salat
¼ tsk
Salt til dressing
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med oregano, salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.
Imens, skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.
Skyl rucola.
Hak soltørrede tomater fint.
Bland soltørrede tomater, gulerod, rucola, olivenolie, salt og et nip peber i en mellemstor skål lige inden servering.
Pres eller hak hvidløg fint.
Bland hvidløg, fraiche, salt og et nip peber i en lille skål.
Skær grillost i skiver (2 pr. person), og drys med Hello Sunrise.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme, når kartoflerne har 10 min tilbage i ovnen.
Steg grillost i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden.
Imens, placer pitabrød på risten i ovnen, og varm i 3-4 min.
Skær en åbning i pitabrød.
Fyld pitabrød med hvidløgsdressing, grillost og halvdelen af salat.
Anret pitabrød, kartofler og resterende salat på tallerkener.
Server med srirachamayonnaise.