I aften vil maden have inspiration fra Ungarn! Vi laver nemlig en fyldig og varmende gulasch med kartofler, gulerødder og peberfrugt. På toppen kommer der en gavmild klat yoghurt og så selvfølgelig sprødbagte hvidløgsbrød for ekstra hygge.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 stk
Hvidløgsfed
½ stk
Peberfrugt
300 g
Kartofler
1 stk
Gulerod
400 g
Gulasch
390 g
Hakkede tomater
2 stk
Baguette
(Indeholder: Hvede, Gluten)
75 g
Yoghurt
(Indeholder: Mælk)
1 spsk
Olie til hvidløgsolie
¼ tsk
Salt til hvidløgsolie
1 spsk
Olie til stegning
1 dl
Vand til gryderet
¼ tsk
Salt til gryderet
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Pres eller hak hvidløg fint.
Bland hvidløg, olivenolie og salt i en lille skål.
Skær peberfrugt i 2 cm tern.
Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.
Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg peberfrugt, kartofler og gulerod i 1-2 min.
Tilsæt gulasch, vand, salt, hakkede tomater til stegepanden.
Lad simre under omrøring i 15-18 min, eller indtil gennemvarm.
TIP: Lad simre yderligere 1-2 min, hvis du foretrækker kødet godt stegt.
Imens, skær brød over på langs.
Placer brød på en bageplade med bagepapir, og dryp med hvidløgsolie.
Bag i ovnen i 6-8 min, indtil sprød og gylden.
Anret gulasch i dybe tallerkener.
Top med yoghurt.
Server med hvidløgsbrød.