topBanner
Glaseret medister med rødkålssalat

Glaseret medister med rødkålssalat

Lad de syrlige æbler, den salte sennep og den søde glasering danse julevals i din mund. Mange af os spiser medisteren som pålæg, og 45% af os har pålægsrester i julen. Derfor har vi udviklet denne nyfortolkning til jer!

Tags:Jul

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
Energi (kJ)0 kJ
Kalorier (kcal)0 kcal
Fedt0 g
Mættet fedt0 g
Kulhydrat0 g
Sukker0 g
Protein0 g
Salt0 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Skær medisteren i stykker på ca. 10-12 cm.

2

Varm en pande op på medium varme og kom sukkeret på og vent til det bliver gyldent. Når sukkeret er gyldent, tilsættes smørret på panden. Lad det smelte sammen med sukkeret i ca. 10-15 sekunder. Kom herefter vand på panden og lad det hele samle sig i ca. 30 sekunder.

3

Kom nu medisteren på panden og lad det glasere i sukkermassen i ca. 1-2 min.

4

Skær æblet i skiver og vend det sammen med rødkål, 2 tsk. sennep (4 pers) / 1 tsk. sennep (2 pers) og olivenolien.

5

Smag til med salt og friskkværnet peber.

6

Server med grovkornet sennep.