Udonnudler kommer fra Japan og er lavet af mel, vand og salt. De kendetegnes ved deres hvide farve, og ved at de er tykkere end almindelige nudler. I aften blander vi dem i en dejlig sauce med med kokosmælk, sataysauce og tahini, og serverer dem med hakket svine-/kalvekød stegt med ingefærkrydderier og sojasauce. Vi topper herlighederne med knasende peanuts, frisk forårsløg og en spicy hvidløg-chiliolie.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder Æg, Sennep)
50 g
Sataysauce
(Indeholder Jordnødder, Soja, Gluten, Hvede)
125 ml
Kokosmælk
1 stk
Pak choi
25 g
Tahini
(Indeholder Sesam)
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)
220 g
Udonnudler
(Indeholder Gluten, Hvede)
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
1 stk
Hvidløgsfed
250 g
Hakket svine-/kalvekød
1 g
Chiliflager
1 stk
Forårsløg
1 tsk
Sukker til kød
1.5 spsk
Olie til hvidløgsolie
1.5 dl
Vand til sauce
½ tsk
Salt til sauce
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg hakket svine-/kalvekød med Ginger Ninja, sojasauce og sukker i 4-5 min, eller indtil brunet og karamelliseret.
Overfør til en tallerken.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Imens, pres eller hak hvidløg fint.
Bland chiliflager, hvidløg, olivenolie og et nip salt i en lille skål.
TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Hak pak choi groft.
Snit forårsløg fint.
Opvarm samme stegepande på middelhøj varme.
Tilsæt kokosmælk, sataysauce, tahini, vand, salt og nudler, og lad simre i 1-2 min, eller indtil nudlerne er gennemvarme.
Tilsæt pak choi lige inden servering, og vend sammen.
Anret nudler og sauce i dybe tallerkener.
Top med kød.
Drys med peanuts og forårsløg.
Dryp med hvidløgsolie.