Asiatiske svine- og kalvekødsnudler
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatiske svine- og kalvekødsnudler

Asiatiske svine- og kalvekødsnudler

med sataysauce og spicy hvidløgsolie

Udonnudler kommer fra Japan og er lavet af mel, vand og salt. De kendetegnes ved deres hvide farve, og ved at de er tykkere end almindelige nudler. I aften blander vi dem i en dejlig sauce med med kokosmælk, sataysauce og tahini, og serverer dem med hakket svine-/kalvekød stegt med ingefærkrydderier og sojasauce. Vi topper herlighederne med knasende peanuts, frisk forårsløg og en spicy hvidløg-chiliolie.

Tags:
Hurtig
Max 50g kulhydrater
Allergener:
Æg
Sennep
Jordnødder
Soja
Gluten
Hvede
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder Æg, Sennep)

50 g

Sataysauce

(Indeholder Jordnødder, Soja, Gluten, Hvede)

125 ml

Kokosmælk

1 stk

Pak choi

25 g

Tahini

(Indeholder Sesam)

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

220 g

Udonnudler

(Indeholder Gluten, Hvede)

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Hvidløgsfed

250 g

Hakket svine-/kalvekød

1 g

Chiliflager

1 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 tsk

Sukker til kød

1.5 spsk

Olie til hvidløgsolie

1.5 dl

Vand til sauce

½ tsk

Salt til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3354 kJ
Kalorier (kcal)802 kcal
Fedt50.4 g
Mættet fedt18.8 g
Kulhydrat46.7 g
Sukker14.2 g
Protein39.8 g
Salt7.3 g

Fremgangsmåde

Steg hakket kød
1

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket svine-/kalvekød med Ginger Ninja, sojasauce og sukker i 4-5 min, eller indtil brunet og karamelliseret.

Overfør til en tallerken.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Lav hvidløgsolie
2

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Bland chiliflager, hvidløg, olivenolie og et nip salt i en lille skål.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Forbered grøntsager
3

Hak pak choi groft.

Snit forårsløg fint.

Lav sauce
4

Opvarm samme stegepande på middelhøj varme.

Tilsæt kokosmælk, sataysauce, tahini, vand, salt og nudler, og lad simre i 1-2 min, eller indtil nudlerne er gennemvarme.

Tilsæt pak choi
5

Tilsæt pak choi lige inden servering, og vend sammen.

Server
6

Anret nudler og sauce i dybe tallerkener.

Top med kød.

Drys med peanuts og forårsløg.

Dryp med hvidløgsolie.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image