Skip to main content
Amerikanske BBQ-krydrede grillostenuggets
Amerikanske BBQ-krydrede grillostenuggets

Amerikanske BBQ-krydrede grillostenuggets

med ostebagte kartofler og majssalat

Tag børnene med i køkkenet og lad dem hjælpe med denne yderst børnevenlige opskrift. I aften laver vi fantastiske grillostenuggets med panko og BBQ-krydderi. Vi serverer dem med ostebagte kartofler og pastinak, en smuk og velsmagende majssalat med gulerod og hjemmelavet hvidløgsranchdressing.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Æg
Sennep
Mælk
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
35 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Hvidløgsfed

25 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

200 g

Grillost

(Indeholder: Mælk)

75 ml

Fraiche

(Indeholder: Mælk)

5 g

BBQ-krydderi

(Indeholder: Æg Kan indeholde spor af: Æg)

500 g

Kartofler

50 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede)

1 stk

Majs

20 g

Finrevet ost

(Indeholder: Æg, Mælk)

1 stk

Gulerod, Julienne

100 g

Romainesalat

½ stk

Pastinak

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til rodfrugter

¼ tsk

Salt til dressing

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

2 spsk

Mel til panering

1 stk

Æg til panering

1 spsk

Olie til stegning

Næringsindhold

Energi (kJ)4543 kJ
Kalorier (kcal)1086 kcal
Fedt60.4 g
Mættet fedt30.5 g
Kulhydrat97 g
Sukker17.6 g
Kostfibre9.2 g
Protein43.9 g
Kolesterol0.1 mg
Salt6.7 g
Potassium1150 mg
Calcium4 mg
Iron0.1 mg

Fremgangsmåde

1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler og pastinak (uskrællet) i 2 cm både, og fordel på en bageplade med bagepapir.

Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i 25-35 min, eller indtil møre.

Drys med finrevet ost, når der er 5 min tilbage i ovnen.

TIP: Benyt flere bageplader hvis der ikke er plads på en.

Lav ranchdressing
2

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Bland hvidløg, fraiche, mayonnaise, salt og et nip peber i en lille skål.

3

Skær roden af salat, og skil bladene ad. Hak groft.

Hæld væde fra majs.

Bland salat, majs, gulerod, olivenolie, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

4

Skær grillost i 2 cm tern.

Kom hvedemel i en tallerken.

Pisk æg i en anden dyb tallerken.

Bland panko, BBQ-krydderi og et stort nip peber i en tredje dyb tallerken.

Vend grillost i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko.

Steg grillost
5

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg grillost i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden.

Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

6

Anret grillost, ostebagte rodfrugter og salat på tallerkener.

Server med ranchdressing.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image