HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconTikTok Pasta
topBanner
TikTok-pasta

TikTok-pasta

med cherrytomater, bacon & græsk salatost

Har du aldrig hørt om TikTok-pasta? Hvis du har teenagere derhjemme, vil du helt sikkert blive meget populær, når du laver denne fantastisk gode ret, der lynhurtigt er blevet meget populær på de sociale medier. Her blander vi peberfrugter, cherrytomater, græsk salatost og bacon og lader dem bage i ovnen. Derefter blander vi dem med pasta og basilikum og serverer i dybe skåle, så alle ingredienserne får lov til at smelte sammen til en fabelagtig blanding!

Tags:HurtigBørnevenligLet at lave
Allergener:mælkgluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

250 g

Cherrytomater

100 g

Græsk salatost

(Indeholdermælk)

1 g

Oregano, tørret

1 pose

Basilikum

270 g

Pasta

(IndeholderglutenKan indeholdesoja)

125 g

Bacon, skiver

1 stk

Rød peberfrugt

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ dl

Vand (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)718 kcal
Energi (kJ)3006 kJ
Fedt18.45 g
Mættet fedt8.8 g
Kulhydrat105.99 g
Sukker13.8 g
Protein29.49 g
Salt1.3 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Bring en stor gryde med letsaltet vand* i kog. Halver cherrytomater. Skær peberfrugt i 2 cm tern. Skær bacon i tynde strimler på et andet skærebræt.

2

Fordel cherrytomater, peberfrugt og bacon på en bageplade med bageplade. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Placer salatost i midten af bagepladen, og drys med oregano. Bag i ovnen i 12-15 min.

3

Tilsæt pasta til det kogende vand*, og kog i 11-12 min, eller indtil 'al dente'. Gem en smule pastavand [1/4 dl | 1/2 dl], og hæld resten fra.

4

Hak basilikum fint. 

5

Tag bagepladen ud af ovnen, og mos salatost i mindre stykker med en gaffel. Tilsæt cherrytomater, peberfrugt, bacon, salatost og et skvæt pastavand til gryden med færdigkogt pasta, og vend sammen. Smag til med peber*. TIP: Tilsæt mere pastavand efter behov. 

6

Anret pasta i dybe tallerkener. Top med basilikum.