Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
TikTok-pasta

TikTok-pasta

med cherrytomater, bacon & græsk salatost

Har du aldrig hørt om TikTok-pasta? Hvis du har teenagere derhjemme, vil du helt sikkert blive meget populær, når du laver denne fantastisk gode ret, der lynhurtigt er blevet meget populær på de sociale medier. Her blander vi peberfrugter, cherrytomater, græsk salatost og bacon og lader dem bage i ovnen. Derefter blander vi dem med pasta og basilikum og serverer i dybe skåle, så alle ingredienserne får lov til at smelte sammen til en fabelagtig blanding!

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Let at lave
Allergener:
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Cherrytomater

100 g

Græsk salatost

1 g

Oregano, tørret

1 pose

Basilikum

1 pakke

Pasta

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja)

125 g

Bacon, skiver

1 stk

Peberfrugt

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ dl

Vand (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)718 kcal
Energi (kJ)3006 kJ
Fedt18.45 g
Mættet fedt8.8 g
Kulhydrat105.99 g
Sukker13.8 g
Protein29.49 g
Salt1.3 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Bring en stor gryde med letsaltet vand* i kog. Halver cherrytomater. Skær peberfrugt i 2 cm tern. Skær bacon i tynde strimler på et andet skærebræt.

Bag råvarer
2

Fordel cherrytomater, peberfrugt og bacon på en bageplade med bageplade. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Placer salatost i midten af bagepladen, og drys med oregano. Bag i ovnen i 12-15 min.

Kog pasta
3

Tilsæt pasta til det kogende vand*, og kog i 11-12 min, eller indtil 'al dente'. Gem en smule pastavand [1/4 dl | 1/2 dl], og hæld resten fra.

Forbered råvarer
4

Hak basilikum fint. 

Bland pasta
5

Tag bagepladen ud af ovnen, og mos salatost i mindre stykker med en gaffel. Tilsæt cherrytomater, peberfrugt, bacon, salatost og et skvæt pastavand til gryden med færdigkogt pasta, og vend sammen. Smag til med peber*. TIP: Tilsæt mere pastavand efter behov. 

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener. Top med basilikum.