HelloFresh
Opskrifter
Kod Opskrifter

Se vores opskrifter med velsmagende ingredienser

Opdag alle vores lækre kødopskrifter

Lær, hvordan du kan skabe kulinarisk magi i køkkenet med vores lækre kødopskrifter. Vi har et skatkammer af retter for dig, der elsker klassikerne og dig, der gerne vil prøve nye retter. Og vi leverer alt, du skal bruge, til hoveddøren.

Find mange kødopskrifter, der pifter aftensmaden op

Mulighederne med kød er uendelige

Kødopskrifter byder på en kulinarisk verden, der faktisk er fyldt med uendelige muligheder. Du kan nemlig udforske alt fra svinekød og kyllingekød til oksekød. Hvilken slags kød er du mon mest til?
Hos HelloFresh har vi en hel skattekiste fyldt med lækre kødretter, som du kan kaste dig over, så du kan pifte aftensmaden op. Se alle vores aftensmadopskrifter her.
Hvis du er mest til svinekød, så synes vi, at du skal prøve vores pankopanerede svinekød, der med sin sprøde overflade vil få dine tænder til at løbe i vand. Eller hvad med en saftig svine-kalvekødsburger til alle burgerelskerne?
Foretrækker du at lave kylling? Så kan du også lade dig friste af vores søde, chilistege kylling, der kombinerer det bedste fra det søde og salte køkken.
Vores mange kødopskrifter kommer også med et væld af forskelligt tilbehør – lige fra lækre grøntsager og cremede saucer til jasminris. Her er mulighederne også uendelige.

Få dine smagsløg til at danse med lækre kødopskrifter

Lav mad med smag i en travl hverdag

Hver eneste kødopskrift er fyldt med gode smage, som du helt sikkert vil kunne lide. Det behøver derfor ikke at være svært at lave smagfulde retter – heller ikke i en travl hverdag, hvor aftensmaden måske ikke er så kreativ.
Hos HelloFresh leverer vi alle de nødvendige råvarer lige til døren – inklusiv alle de udvalgte krydderier, der er med til at give dine kødretter masser af smag. Vores kødopskrifter er nemlig sammensat, så de både indeholder sødt, surt og salt.
Det gode er, at det heller ikke behøver at tage lang tid at lave smagfulde retter, og det er ekstra rart, når hverdagen er travl, og ulvetimen banker på. Du kan faktisk finde smagfulde retter, der kun tager 20 minutter at lave, men hvis du har lyst til at bruge længere tid i køkkenet, så finder du også opskrifter, der kræver lidt mere tid.

Fra velkendte klassikere til eksotiske nyheder

Vores udvalg har det hele

Hos HelloFresh har vi et bredt udvalg af kødopskrifter – lige fra velkendte klassikere til eksotiske nyheder. Vores menu inkluderer det hele, og du kan frit vælge, hvad din måltidskasse skal bestå af.
Er du mest til traditionelle kødretter, som alle kender og elsker? Så har vi alt fra saftige brugere til gode frikadeller. De klassiske retter er ofte blandt favoritterne for hele familien.
Hvis du er i humør til at eksperimentere med nye retter og måske finde helt nye favoritter, så har vi også mange muligheder. Vores udvalg byder nemlig også på mere spændende, eksotiske retter med kød, som du måske ikke har prøvet før. Hvad med en omgang BBQ-kylling, lynstegt svinekød eller græske tacos? De mange muligheder – uanset om du er til klassikere eller nye retter – vil tage dine aftensmåltider til helt nye højder.
Tag forklædet på, og kom i gang med at udvælge de kødretter, du gerne vil lave hjemme hos dig.

Anbefalinger og tips om kødopskrifter fra HelloFresh

#FreshFacts

3 facts, du skal vide om kød-opskrifter

Tilberedningsmuligheder: Kød er en alsidig råvare, og du kan tilberede det på mange forskellige måder – eksempelvis i ovnen, på grillen eller på panden.
Grillkultur: At grille er en populær tilberedningsmetode i flere af verdens køkkener, og de forskellige cuisines er kendt for deres individuelle grillteknikker.
Verdenskøkkernes favoritter: Hvis du tænker over det, så indeholder alle de klassiske retter fra kendte verdenskøkkener faktisk kød. Eksempelvis italiensk lasagne, fransk boeuf bourguignon, tyrkisk kebab, amerikansk BBQ og meget mere.

FAQ om kødopskrifter

Hvilke krydderier passer godt til kødretter?

Faktisk kan du kombinere kødretter med mange forskellige krydderier, og det er kun fantasien, der sætter grænser. Men typisk er krydderier som timian, paprika og rosmarin gode, og det samme er saucer som BBQ og soja.

Hvordan kan jeg tilføje mere smag til mine kødretter?

Der er flere måder, du kan tilføje smag på. Eksempelvis ved at bruge krydderier, urter, marinader og saucer. Det er en god idé at eksperimentere med forskellige smage for at finde din favorit.

Hvordan undgår jeg at overtilberede og gøre kødet tørt?

For at undgå tørt kød kan du med fordel følge opskriftens anvisninger nøje. Du kan også bruge et stegetermometer for at sikre den rette temperatur.

Glæd dig hver dag!

+4

Opskrifter du vil elske!
Opskrifter du vil elske!
Opskrifter du vil elske!

Opskrifter du vil elske!

Få lækre og lette opskrifter og alle dine friske ingredienser leveret til dit dørtrin hver uge

Spar op til 1299 kr.