Skøn hyggemad, som vil elskes af hele familien. Spaghettien har skiftet den klassiske kødsauce ud med en ny følgesvend. En super cremet sovs med bacon, porre, spinat, kørvel og pangrattato.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Tomat
1 stk
Hvidløgsfed
1 pakke
Spaghetti
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja)
25 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
140 g
Bacon, tern
4 g
Kyllingebouillon
40 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
60 g
Spinat
1 pose
Bredbladet persille
8 g
Hello Sunrise
(Indeholder Selleri, Sennep)
1 stk
Skalotteløg
½ spsk
Olivenolie (trin 2)
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Skær skalotteløg i tynde skiver.
Hak tomat groft.
Skyl spinat.
Hak persile og hvidløg fint.
Opvarm olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg panko i 3-4 min, eller indtil gylden og sprød.
Krydr med salt og peber, og overfør til en lille skål.
Kog spaghetti i 8-9 min, eller indtil til ‘al dente'.
Gem en smule pastavand [1/2 dl | 1 dl], og hæld resten fra.
TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Opvarm samme stegepande på middelhøj varme.
Steg bacon og skalotteløg i 3-4 min, eller indtil let brunet. Tilsæt tomat, og steg videre i 2-3 min, eller indtil næsten blød. Tilsæt hvidløg, og steg i yderligere 1 min. Sænk til middel varme.
Tilsæt madlavningsfløde, pastavand, Hello Sunrise, kyllingebouillon, halvdelen af finrevet ost, salt og peber, og lad simre på middel varme i 3-4 min, eller indtil let tyknet.
Tilsæt spinat og spaghetti, og vend sammen.
TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis saucen er for tyk.
Anret pasta i dybe tallerkener.
Top med pangrattato og resterende finrevet ost.