Skip to main content
Boller i karry
Boller i karry

Boller i karry

350 g | 1 portion | Opvarm i ovn eller mikroovn

Er i dag ikke en lav-mad-fra-bunden dag? Så lad os stå for det hårde arbejde og hav lækker boller i karry klar i mikroovnen på ingen tid.

Tilberedning: Ved opvarmning skal der opnås en kernetemperatur på minimum 75ºC (gælder alle metoder).

Mikrobølgeovn:

  1. Fjern pap og prik hul i den klare plastikfilm.
  2. Varm retten i ca. 6-8 min. på 700-900 W.
  3. Lad retten hvile i 1 min. før servering.

Almindelig ovn:

  1. Fjern pap og prik hul i den klare plastikfilm.
  2. Sæt bakken i forvarmet ovn ved 175ºC varmluft i ca. 20-25 min.
  3. Lad retten hvile i 1 min. før servering.

Gryde:

  1. Hæld bakkens indhold i en gryde.
  2. Opvarm ved svag varme under hyppig omrøring.
Allergener:
Sennep
Selleri
Gluten
Hvede
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Boller i karry

(Indeholder: Sennep, Selleri, Gluten, Hvede, Mælk, Æg)

Næringsindhold

Energi (kJ)842 kJ
Kalorier (kcal)201 kcal
Fedt12.3 g
Mættet fedt7 g
Kulhydrat13.1 g
Sukker4.6 g
Protein9.1 g
Salt2.6 g

Fremgangsmåde