Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 4 personer. Glæd en du holder af med disse uimodståelige hjertepandekager. Vi topper dem med flormelis, hvid chokolade og en syrlig sauce af frisk passionsfrugt, der giver perfekt balance til pandekagerne.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
400 g
Pandekagemiks
2 stk
Passionsfrugt
50 g
Flormelis
100 g
Hvide chokoladeknapper
5 dl
Vand til pandekager
2 spsk
Smør til stegning
2 tsk
Sukker til sauce
½ dl
Vand til sauce
Pisk vand og pandekagemiks sammen i en stor skål.
Smelt smør i samme stegepande på middelhøj varme.
Hæld pandekagedej i stegepanden, pandekagerne skal være 8-10 cm i omkreds. Form dem som hjerter.
Steg i 1-2 min på hver side, indtil let brunet og gennemtilberedt. Gentag med resterende dej.
TIP: Tilføj mere smør til stegepanden ved behov. - Hold pandekagerne varme ved at stille dem i ovnen indtil de skal serveres på 100°C/80°C (varmluft).
Halver passionsfrugt, og skrab indmad ned i en lille gryde.
Tilsæt sukker og vand, og bring i kog i 2-3 min, indtil tyknet.
Overfør til en lille skål.
Kom hvide chokoladeknapper i en mellemstor skål, og varm i mikroovnen i 20 sek, og rør rundt.
Fortsæt indtil chokolade er smeltet.
TIP: Har du ikke en mikroovn, kan du smelte chokoladen i vandbad.
Anret pandekager på tallerkener.
Kom flormelis i en si, og drys flormelis over pandekager.
Top pandekager med hvid chokolade og passionsfrugtsauce.