Passionerede pandekager
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Passionerede pandekager

Passionerede pandekager

4 portioner | med hvid chokolade og passionssirup

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 4 personer. Glæd en du holder af med disse uimodståelige hjertepandekager. Vi topper dem med flormelis, hvid chokolade, og en syrlig sauce af frisk passionsfrugt, der giver perfekt balance til pandekagerne.

Allergener:
Hvede
Mælk
Æg
Gluten
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

400 g

Pandekagemiks

(Indeholder Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde Rug, Sesam, Soja, Kamut, Havre, Jordnødder, Lupin, Nødder, Byg, Spelt, Khorasanhvede)

100 g

Hvide chokoladeknapper

(Indeholder Soja, Mælk Kan indeholde Rug, Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Nødder, Havre, Jordnødder)

2 stk

Passionsfrugt

50 g

Flormelis

(Kan indeholde Byg, Nødder, Æg, Rug, Lupin, Soja, Hvede, Sesam, Kamut, Khorasanhvede, Jordnødder, Gluten, Mælk, Spelt, Havre)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Smør til stegning

1 dl

Vand til sauce

2 tsk

Sukker til sauce

5 dl

Vand til pandekager

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)5566 kJ
Kalorier (kcal)1330 kcal
Fedt47.3 g
Mættet fedt26.2 g
Kulhydrat190.7 g
Sukker88.5 g
Protein28.2 g
Salt3.6 g

Fremgangsmåde

Lav pandekager
1

Pisk vand og pandekagemiks sammen i en stor skål.

Smelt smør i samme stegepande på middelhøj varme.

Hæld pandekagedej i stegepanden, pandekagerne skal være 8-10 cm i omkreds. Form dem som hjerter.

Steg i 1-2 min på hver side, indtil let brunet og gennemtilberedt. Gentag med resterende dej.

TIP: Tilføj mere smør til stegepanden ved behov. - Hold pandekagerne varme ved at stille dem i ovnen indtil de skal serveres på 100°C/80°C (varmluft).

Lav passionsfrugtsauce
2

Halver passionsfrugt, og skrab indmad ned i en lille gryde.

Tilsæt sukker og vand, og bring i kog i 2-3 min, indtil tyknet.

Overfør til en lille skål.

Forbered chokolade
3

Kom hvide chokoladeknapper i en mellemstor skål, og varm i mikroovnen i 20 sek, og rør rundt. 

Fortsæt indtil hvide chokoladeknapper er smeltede.

TIP: Har du ikke en mikroovn, kan du smelte chokoladen i vandbad.

Server
4

Anret pandekager på tallerkener.

Kom flormelis i en si, og drys flormelis over pandekager.

Dryp med hvid chokolade og passionsfrugtsauce.