Napolitansk inspirereret rigatoni
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Napolitansk inspirereret rigatoni

Napolitansk inspirereret rigatoni

med grønne oliven og sprød cashew-pangrattato

I aften drømmer vi os væk til solrige Napoli, og laver en fyldig pastaret med masser af skønne ingredienser. Vi laver en fantastisk sauce med skalotteløg, hvidløg, tomatpassata, balsamico, chili, calabresepesto, grønne oliven og basilikum. Vi vender rigatoni i saucen og topper med sprød cashew-pangrattato med panko.

Tags:
Vegetarisk
Hurtig
Allergener:
Nødder
Gluten
Hvede
Sulfitter
Selleri
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Hvidløgsfed

40 g

Cashewnødder

(Indeholder: Nødder Kan indeholde spor af: Byg, Havre, Jordnødder, Rug, Sesam, Spelt, Hvede)

25 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede)

1 stk

Skalotteløg

60 g

Calabresepesto

180 g

Pasta

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Soja, Sennep)

12 ml

Balsamico

(Indeholder: Sulfitter)

35 g

Grønne oliven

1 stk

Basilikum

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder: Selleri)

1 g

Chiliflager

20 g

Finrevet ost

(Indeholder: Mælk, Æg)

2 stk

Peberfrugt

½ pakke

Tomatpassata

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 dl

Gemt pastavand

½ spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til pangrattato

¼ tsk

Salt til sauce

½ tsk

Sukker til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3067 kJ
Kalorier (kcal)733 kcal
Fedt24.9 g
Mættet fedt7.4 g
Kulhydrat97.8 g
Sukker18.9 g
Protein23.9 g
Salt3.9 g

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'.

Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Forbered grøntsager
2

Imens, hak skalotteløg fint.

Hak basilikum fint.

Pres eller hak hvidløg fint.

Hak oliven groft.

Hak cashewnødder groft.

Skær peberfrugt i 2 cm tern.

Lav cashew-pangrattato
3

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg panko og cashewnødder i 3-4 min, eller indtil gyldne og sprøde.

Krydr med salt og et nip peber, og overfør til en lille skål.

Lav sauce
4

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg skalotteløg, hvidløg og peberfrugt i 2-3 min, eller indtil let bløde.

Tilsæt tomatpassata, grøntsagsbouillon og balsamico, og lad simre i 6-7 min.

Tilsæt chiliflager, salt, sukker, pastavand, calabresepesto, oliven og et nip peber, og lad simre videre i 2 min, eller indtil gennemvarmet.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Tilsæt pasta
5

Tilsæt pasta og basilikum, og vend sammen.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis pastaen virker tør.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener.

Drys med cashew-pangrattato.