Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
Asiatisk plantefarsbowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatisk plantefarsbowl

Asiatisk plantefarsbowl

med korianderris og cremet rødkålsslaw

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

I aften går den kulinariske rejse til Asien og vi laver en vidunderlig plantefarsbowl med gulerod, asiatisk woksauce og lime. Vi serverer vores wok med luftige og smukke korianderris og en cremet rødkålsslaw med sort sesammayonnaise. Så er deT smagfulde og farverige måltid klar til at blive serveret.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Mælkefri
Klimavenlig
Low CO2
Allergener:
Gluten
Byg
Soja
Sulfitter
Hvede
Sesam
Sennep
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

160 g

Plantefars

(Indeholder Gluten, Byg, Soja)

2 stk

Gulerod

150 g

Rødkål, skåret

1 stk

Lime

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)

1 pose

Koriander

50 g

Sort sesammayonnaise

(Indeholder Sennep, Soja, Gluten, Hvede, Sesam, Æg)

150 g

Langkornede hvide ris

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 4)

½ dl

Vand (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)731 kcal
Energi (kJ)3057 kJ
Fedt30.2 g
Mættet fedt3.5 g
Kulhydrat85.9 g
Sukker22.3 g
Protein23.7 g
Salt5 g

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde.

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler. 

Lav rødkålsslaw
2

Imens, riv gulerod (uskrællet) groft.

Skær lime i både.

Hak koriander groft.

Bland rødkål, sesammayonnaise, et skvæt limesaft, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og halvdelen af gulerod i en mellemstor skål.

Steg plantefars
3

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg plantefars i 3-4 min, eller indtil let brunet. 

Tilsæt resterende gulerod, og steg videre i 1 min.

Tilsæt asiatisk woksauce
4

Sænk til middel varme.

Tilsæt asiatisk woksauce, vand [1/2 dl | 1 dl], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et skvæt limesaft, og steg videre i 1-2 min, eller indtil gennemvarmet.

Tilsæt koriander
5

Rør koriander i gryden med færdigkogt ris. 

TIP: Spring korianderen over, eller brug mindre, hvis du ikke kan lide det.

Server
6

Anret korianderris i dybe tallerkener.

Top med plantefars og rødkålsslaw.

Server med resterende limebåde.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image