Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Zataar er en mellemøstlig krydderiblanding, som ofte består af tørret oregano, timian og sesamfrø. Den gør sig rigtig godt som topping på f.eks. et fladbrød som dette, og her blandes zataar med smeltet smør og olivenolie inden det pensles på fladbrødet. Serveres med en sødmefuld gedeostedip toppet med gyldne pinjekerner.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Naanbrød
(Indeholder Hvede, Gluten, Mælk)
100 g
Gedeost
(Indeholder Mælk)
25 g
Honning
8 g
Za'atar
(Indeholder Sesam)
10 g
Pinjekerner
(Kan indeholde Hvede, Nødder, Jordnødder, Sesam, Byg, Havre, Rug, Spelt)
75 g
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
1 spsk
Olie til dressing
2 spsk
Smør til sauce
¼ tsk
Salt til dressing
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Bland olivenolie og smør i en gryde på middel varme. Tilsæt zataar og et nip salt, når smør er smeltet.
Tag gryden af varmen.
Kom fladbrød på en bageplade med bagepapir. Pensl med zataarsmør.
Bag brød i ovnen i 4-5 min.
Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Rist pinjekerner i 3-4 min, eller indtil gyldne.
Bland gedeost, yoghurt og et nip salt og peber i en mellemstor skål.
Top med honning og pinjekerner.
Server fladbrød med dip ved siden af.