Zataar-fladbrød
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Zataar-fladbrød

Zataar-fladbrød

2 servinger | med sødmefuld gedeostedip

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Zataar er en mellemøstlig krydderiblanding, som ofte består af tørret oregano, timian og sesamfrø. Den gør sig rigtig godt som topping på f.eks. et fladbrød som dette, og her blandes zataar med smeltet smør og olivenolie inden det pensles på fladbrødet. Serveres med en sødmefuld gedeostedip toppet med gyldne pinjekerner.

Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Naanbrød

(Indeholder Hvede, Gluten, Mælk)

100 g

Gedeost

(Indeholder Mælk)

25 g

Honning

8 g

Za'atar

(Indeholder Sesam)

10 g

Pinjekerner

(Kan indeholde Hvede, Nødder, Jordnødder, Sesam, Byg, Havre, Rug, Spelt)

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til dressing

2 spsk

Smør til sauce

¼ tsk

Salt til dressing

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3471 kJ
Kalorier (kcal)830 kcal
Fedt46.5 g
Mættet fedt21 g
Kulhydrat76.6 g
Sukker12.4 g
Protein22.9 g
Salt2.2 g

Fremgangsmåde

Lav zataarsmør
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Bland olivenolie og smør i en gryde på middel varme. Tilsæt zataar og et nip salt, når smør er smeltet.

Tag gryden af varmen.

Bag fladbrød
2

Kom fladbrød på en bageplade med bagepapir. Pensl med zataarsmør.

Bag brød i ovnen i 4-5 min.

Bland gedeostedip
3

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Rist pinjekerner i 3-4 min, eller indtil gyldne.

Bland gedeost, yoghurt og et nip salt og peber i en mellemstor skål.

Top med honning og pinjekerner.

Server
4

Server fladbrød med dip ved siden af.