Skip to main content
Vegetarisk Power-UP pizza

Vegetarisk Power-UP pizza

inspireret af Mega Lucario

I aften laver vi Pokémon-pizzaer så lækre og grønne, at selv Lucario vil få ekstra styrke af at spise dem! Toppingen er en smagfuld blanding af rødløg, zucchini og soltørrede tomater fordelt over en klassisk tomatsauce og revet ost på sprøde pizzabunde. Server med en saftig æblesalat.

Tags:
Vegetarisk
Spis mig først
Børnevenlig
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Æg
Nøtter
Pistacienødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Pizzadej

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sesam)

195 g

Hakkede tomater

50 g

Soltørrede tomater

1 stk

Zucchini

1 stk

Basilikum

60 g

Blandet salat

1 stk

Æble

125 g

Mozzarella

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Løg

20 g

Finrevet ost

(Indeholder: Mælk, Æg)

30 g

Pistacienødder

(Indeholder: Nøtter, Pistacienødder Kan indeholde spor af: Hvede, Gluten, Havre, Sesam, Byg, Jordnødder, Spelt, Rug)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olie til grøntsager

¼ tsk

Salt til grøntsager

1 tsk

Sukker til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

¼ tsk

Salt til salat

½ spsk

Olie til salat

Næringsindhold

Energi (kJ)3870 kJ
Kalorier (kcal)925 kcal
Fedt33.3 g
Mættet fedt11.7 g
Kulhydrat117.1 g
Sukker25.5 g
Protein40.2 g
Salt6.1 g

Fremgangsmåde

Forbered topping
1

Forvarm ovnen til 250°C/240°C (varmluft).

Tag pizzadejen ud af køleskabet og pakken mindst 10 min før tilberedning. Strø bordpladen med hvedemel, og lad pizzadejen hvile på bordpladen.

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Skær zucchini i tynde skiver.

Hak soltørrede tomater groft.

Bland rødløg, soltørrede tomater og zucchini med olivenolie og salt i en stor skål.

Forbered dej
2

Halver pizzadej, og rul ud med hænderne (eller en kagerulle) indtil den er 25 cm i diameter.

Overfør til en bageplade med bagepapir.

TIP: Hvis dejen er svær at rulle ud, så lad den hvile et par minutter og prøv igen.

Lav pizza
3

Bland hakkede tomater, sukker og salt i en lille skål, og fordel på pizzadej.

Top med finrevet ost, zucchini, rødløg og soltørrede tomater.

Hæld væde fra mozzarella, og riv i grove stykker over pizza.

Bag pizza i ovnen i 12-13 min, eller indtil gylden og gennembagt.

Forbered æblesalat
4

Imens, skær æble i tynde, halve skiver.

Skyl salat.

Lav æblesalat
5

Bland pistacienødder, salat, æble, salt og olivenolie i en stor skål.

Pluk basilikum.

Server
6

Anret pizza på tallerkener, og top med basilikumblade revet i mindre stykker.

Server med æblesalat.