Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. På Cypern kan man godt lide at spise meze, som er et samlingsnavn for små retter. En af de mest populære er koftaer, som er små aflange krydrede bøffer. Vores variant indeholder hakket svine- og kalvekød, Panamad krydderi og persille, og vi serverer dem med en fantastisk persille-yoghurtdressing med hvidløg.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
4 g
Panamad
250 g
Hakket svine-/kalvekød
25 g
Rasp
(Indeholder Gluten, Hvede)
1 stk
Hvidløgsfed
150 ml
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
1 pose
Bredbladet persille
1 stk
Æg (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 1)
¼ tsk
Salt (trin 3)
Pres eller hak hvidløg fint.
Bland hakket svine-/kalvekød, æg [1 stk], rasp [1/2 pakke], Panamad, hvidløg [1/2 stk], salt [1/2 tsk], et nip peber og halvdelen af persille i en stor skål.
Form fars til 8 cm lange koftaer (3 pr. person).
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg koftaer i 2-3 min, eller indtil brunet.
Sænk til middel varme, og steg videre i 6-7 min, eller indtil gennemstegte.
VIGTIGT: Koftaerne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Bland yoghurt, hvidløg [1/2 stk] resterende persille, salt [1/4 tsk] og et nip peber i en lille skål.
Server koftaer med persille-yoghurtdressing.