Cypriotiske svine- og kalvekødskoftaer
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cypriotiske svine- og kalvekødskoftaer

Cypriotiske svine- og kalvekødskoftaer

2 portioner | med persille-yoghurtdressing

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. På Cypern kan man godt lide at spise meze, som er et samlingsnavn for små retter. En af de mest populære er koftaer, som er små aflange krydrede bøffer. Vores variant indeholder hakket svine- og kalvekød, Panamad krydderi og persille, og vi serverer dem med en fantastisk persille-yoghurtdressing med hvidløg.

Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Panamad

250 g

Hakket svine-/kalvekød

25 g

Rasp

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Hvidløgsfed

150 ml

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)1667 kJ
Kalorier (kcal)398 kcal
Fedt23.2 g
Mættet fedt10.8 g
Kulhydrat14.7 g
Sukker4 g
Protein33.4 g
Salt4.1 g

Redskaber

Stegepande

Fremgangsmåde

Lav fars
1

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland hakket svine-/kalvekød, æg [1 stk], rasp [1/2 pakke], Panamad, hvidløg [1/2 stk], salt [1/2 tsk], et nip peber og halvdelen af ​​persille i en stor skål.

Form fars til 8 cm lange koftaer (3 pr. person).

Steg koftaer
2

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Steg koftaer i 2-3 min, eller indtil brunet.

Sænk til middel varme, og steg videre i 6-7 min, eller indtil gennemstegte.

VIGTIGT: Koftaerne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Lav persille-yoghurtdressing
3

Bland yoghurt, hvidløg [1/2 stk] resterende persille, salt [1/4 tsk] og et nip peber i en lille skål.

Server
4

Server koftaer med persille-yoghurtdressing.