Pan seared chicken with tahini dill yoghurt
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pan seared chicken with tahini dill yoghurt

Pan seared chicken with tahini dill yoghurt

with potatoes and apple-rucola salad

Allergener:
Sesam
Mælk
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

280 g

Kyllingebryst

400 g

Små kartofler

25 g

Tahini

(Indeholder: Sesam)

75 ml

Yoghurt

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Dild

1 stk

Hvidløgsfed

40 g

Rucola

1 stk

Bladselleri

(Indeholder: Selleri)

½ stk

Rødløg

1 stk

Citron

1 stk

Æble

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør (trin 3)

1 spsk

Vand (trin 4)

½ tsk

Sukker (trin 4)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2675 kJ
Kalorier (kcal)639 kcal
Fedt27.3 g
Mættet fedt9.2 g
Kulhydrat51.7 g
Sukker14.6 g
Protein44 g
Salt1 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6