Skip to main content
Thaisuppe med kylling og kokosmælk
Thaisuppe med kylling og kokosmælk

Thaisuppe med kylling og kokosmælk

1000 ml | 2 portioner | Opvarm på komfur eller i mikroovn

Tag til Thailand og tilbage igen på kortere tid, end du kan nå at sige Tom Kha Gai, og varm dig ved smagen af kokosnød, kylling og solskin.

Ingredienser: Vand, kokosmælk (25%), kylling (11%), champignon (4,5%), løg, porre, grøn paprika, blandede urter og krydderier, havssalt, kartoffelstivelse, ingefær, sukker, citronsaft, grøn karrypasta (grøn chilipeber, citrongræs, hvidløg, skalotteløg, salt).

Tilberedning:

Mikrobølgeovn:

  1. Hæld emballagens indhold i en skål.
  2. Placer skålen i mikrobølgeovnen og opvarm i ca 1 min. på 700-900 W.
  3. Rør lidt i det, opvarm derefter i yderligere 1 min. eller indtil den er meget varm

Gryde:

  1. Hæld emballagens indhold i en gryde.
  2. Opvarm ved middelhøj temperatur i 5-6 min. under hyppig omrøring

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Thailandsk kyllingesuppe

(Kan indeholde spor af: Selleri, Æg, Fisk, Gluten, Lupin, Mælk, Sennep, Nødder, Jordnødder, Soja, Sulfitter)

Næringsindhold

Energi (kJ)1402 kJ
Kalorier (kcal)335 kcal
Fedt27.3 g
Mættet fedt22.9 g
Kulhydrat13.4 g
Sukker8.5 g
Kostfibre1.8 g
Protein13.5 g
Salt6.2 g

Fremgangsmåde