Skip to main content
'Jorden Rundt'-krydret svineschnitzel
'Jorden Rundt'-krydret svineschnitzel

'Jorden Rundt'-krydret svineschnitzel

med bagte grøntsager og cremet pestodressing

Vi håber I er sultne, fordi aftenens opskrift frister med en masse godt! Vi ovnbager løg, rødbede, pastinak, knoldselleri og blomkål. Samtidig med at de passer sig selv i ovnen, steger vi schnitzel, som vi først har marineret. Vi vender rodfrugterne med zucchini og spinat, og serverer kød og grøntsager med smuk grøn pestodressing.

Tags:
Hvedefri
Mælkefri
Børnevenlig
Mere grønt
Proteinrig
Max 50g kulhydrater
Under 650 kcal
Allergener:
Æg
Sennep
Selleri

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid40 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Hvide Løjer & Urter

½ stk

Zucchini

50 g

Cremet pestodressing

30 g

Spinat

1 stk

Rødbede

1 stk

Pastinak

300 g

Svineschnitzel

1 stk

Løg

4 g

Jorden Rundt

(Indeholder: Æg, Sennep)

1 stk

Knoldselleri

(Indeholder: Selleri)

275 g

Blomkål

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til grøntsager

¼ tsk

Salt til kød

Næringsindhold

Energi (kJ)2039 kJ
Kalorier (kcal)487 kcal
Fedt21.2 g
Mættet fedt4 g
Kulhydrat32.3 g
Sukker18.5 g
Protein38.4 g
Salt4.1 g

Fremgangsmåde

Bag rodfrugter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær løg i 2 cm både og rødbede (uskrællet) og pastinak (uskrællet) i 2 cm tern.

Skræl knoldselleri, og skær i 2 cm både.

Skær blomkål i 2 cm buketter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Hvide Løjer & Urter, salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Mariner kød
2

Imens, vend svinekød med Jorden Rundt, salt og et nip peber i en skål.

Skyl spinat.

Skær zucchini i 1 cm tykke, halve skiver.

Tilsæt zucchini
3

Fordel zucchini på bagepladen i ovnen, når rodfrugterne har 15 min tilbage.

Steg kød
4

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på høj varme, når rodfrugterne har 5 min tilbage.

Steg svinekød 1-2 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.

TIP: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Tilsæt spinat
5

Tag bagepladen med grøntsager ud af ovnen.

Tilsæt spinat, og vend sammen.

Skær svinekød i tynde skiver.

Server
6

Anret svinekød og grøntsager på tallerkener.

Top med pestodressing.